مراسم دانش آموختگی دانشجویان ووردی 93 صنایع غذایی
مراسم دانش آموختگی دانشجویان ووردی 93 صنایع غذایی

دکتر محمدی فر در جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی که روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1397 در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید اظهار داشتند که: دانشکده صنایع غذایی بهار وارد مرحله کارآفرینی شده است
دکتر محمدی فر در جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی که روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1397 در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید اظهار داشتند که:
دانشکده صنایع غذایی بهار وارد مرحله کارآفرینی شده است
دکتر یعقوب محمدی فر گفت: دانشگاه های برتر دنیا سه مرحله آموزش، پژوهش و کارآفرینی را شیوه کار خود قرار می دهند. بررسی ها نشان می دهد که دانشکده صنایع غذایی بهار از مرحله پژوهش عبور کرده و وارد مرحله کار آفرینی شده است.
به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در جشن دانش آموختگی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی بهار، با اشاره به اینکه ماهیت دانشگاه نسبت به گذشته تغییر کرده است، افزود: تا دهه ۱۹۶۰ دانشگاه ها صرفا به آموزش میپرداختند؛ اما در چند کشور پیشرو دانشگاه ها پی بردند در کنار آموزش، پژوهش هم باید صورت بگیرد. پس از آن در دهه ۱۹۸۰ موضوع پژوهش تبدیل به کارآفرینی شد؛ بنابراین دانشگاه ها سه مرحله آموزش،پژوهش و کارآفرینی را طی کردند که گمان میرود دانشکده صنایع غذایی نیز در این مرحله باشد.
وی ادامه داد: این جشن روز های کار و تلاش است و لفظ فارغ التحصیلی اشتباه است بلکه باید همیشه بیاموزیم و تجربه کسب کنیم.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به این موضوع که اشتغال یک موضوع جدی برای دانش آموختگان است اذعان داشت: با توجه به اینکه گفته می شود تا ۵۰ درصد بیکاران از فارغالتحصیلان دانشگاه ها هستند اما میبینیم که در بدو شروع این دانشکده که چهارمین گروه را روانه بازار کار و تحصیل می کند، بیشترین میزان اشتغال را داشتیم که بسیار ارزشمند است.
وی در نهایت گفت: دانشکده صنایع غذایی با مجموعه دانشجویان موفق شده است که سهمی از بازار کار استانی که بیشتر در زمینه فرآوری و تولید مواد غذایی است داشته باشد.
محمدی فر همچنین خاطرنشان کرد: وقتی تلاشی صورت میگیرد و دانشجویان و اساتید برای پژوهشی وقت میگذارند؛ در نهایت بهره آنرا میبینند و در پی آن موفقیت دانشگاه و رشد و پیشرفت کشور را به همراه دارد.
ایشان با تأکید براینکه دانشجویان افتخار ایران بزرگ هستند به این نکته اشاره داشتند که ایران بزرگ ما بدون اجزاء آن پاینده نخواهد بود پس برای همه آرزوی پایندگی نمودند.
پس از ایشان جناب آقای دکتر ساکی ریاست محترم دانشکده از کاربد علم و دانش در زندگی سخن گفته و به کار بستن آموزه های علمی در جامعه را الزامی دانستند. بی تردید تحصیل فرآیندی است که اجتماع در اختیار ما قرار داده و قطعاً لطف و نظر خداوند متعال را نیز می طلبد اما برای یک قشر بخصوص، مخصوصاً بانوان، ضرورت وافر دارد. ایشان نیز با تأکید بر اینکه فارغ التحصیلی گذراندن یک دوره و ورود به یک دوره جدید می باشد برای همه دانشجویان آرزوی موفقیت نموده و اظهار داشتند که برای آبادانی کشور عزیزمان باید از راه علم و دانش وارد شویم چرا که اکنون خط مقدم تمام نبردها علم و دانش است و ما باید با هم به خودکفایی در این زمینه برسیم.
پس از ایشان آقای دکتر کرمی، معاون محترم دانشکده، با سپاسگزاری از حضور رئیس محترم دانشگاه بوعلی سینا جناب آقای دکتر محمدی فر، مشاور محترم رئیس و رئیس پردیس واحدهای اقماری دانشگاه جناب آقای دکتر بنی اردلان، شهردار محترم شهر بهار و رئیس محترم شورای شهر بهار در این مراسم، در تأکید و تأیید سخنان آقایان دکتر محمدی فر و دکتر ساکی، به این نکته اشاره داشتند که فارغ التحصیل شدن بدین معنی ومفهوم نیست که از آموختن فارغ شده و بی نیاز گشته ایم بلکه تلاش بیشتر برای آموختن و تولید علم را لازم دانستند. ایشان این نکته را متذکر شدند که دانشجویان مهندسی صنایع غذایی از بهترین دانشجویان دانشگاه ها بوده و از دانشجویان خواستند که در عمل هم با وارد شدن و طی مدارج بالاتر این را اثبات نمایند.
در پایان از مدعوین وخانواده های پذیرایی به عمل آمده و دانشجویان با اساید و مسئولین عکس یادگاری گرفتند.

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.