تاریخچه - دانشکده صنایع غذایی بهار
درباره دانشکده
تاریخچه
دانشکده صنایع غذایی بهار با همت مسئولین دانشگاه بوعلی سینا و نیز مسئولین استانی و شهرستانی و با استعانت از خداوند متعال و نصب العین قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری در بهمن ماه 1390 تأسیس گردید. با توجه به پتانسیلهای استان و به خصوص شهرستان بهار در زمینه تولید محصولات کشاورزی و دامی و نیاز به فرآوری این محصولات جهت عرضه به بازار داخلی و خارجی، تربیت دانشجو در رشته صنایع غذایی در گرایشهای مختلف اجتناب ناپذیر بود تا صنعت صنایع غذایی استان با بکارگیری افراد مجرب و تحصیل کرده، با قدرت و کیفیت برتر بیش از پیش پویاتر گردد.
در حال حاضر دانشکده در ابتدای خیابان امام خمینی شهر بهار واقع شده که اعم فعالیتهای آن در دو ساختمان مجاور هم با اعیانی حدود 900 مترمربع انجام میشود. در ساختمان شماره 1، آزمایشگاهها، نماز خانه، دفتر بسیج دانشجویی، کلاسها، سایت کامپیوتر و دفتر کار اساتید و کارکنان قرار دارد و سلف سرویس دانشجویی، سالن مطالعه، کتابخانه و دفتر انجمنهای علمی در ساختمان شماره 2 واقع شده است. ساختمانهای مذکور جهت اجرای برنامه کوتاه مدت دانشگاه خریداری و تجهیز گردیده است که امید میرود در آینده نزدیک در زمینهای اختصاص یافته از اراضی ملی شهرستان در منطقه قرق بهار، ساختمانهای آموزشی، پژوهشی و اداری جدید بنا گردیده و شاهد رشد و گسترش دانشکده باشیم.
تاکنون (1397) با گذشت 6 سال از تأسیس دانشکده صنایع غذایی، بسیاری از دانش آموختگان از این دانشکده در مقاطع بالاتر در دانشگاه های مطرح کشور همچون دانشگاه تهران، صنعتی اصفهان، تبریز ، علوم پزشکی همدان و ... پذیرفته شده و بسیاری دیگر در کارخانجات مختلف صنایع غذایی استان های کشور مشغول به ارائه خدمت می باشند. پس از تلاش های مستمر و پیگیری جناب آقای دکتر ساکی، ریاست محترم دانشکده و معاون محترم آقای دکتر مصطفی کرمی موفق به اخذ موافقت و ایجاد مقطع کارشناسی ارشد در گرایش فناوری مواد غذایی در سال 1397 گردیده که این مهم با همدلی و ممارست اعضای هیأت علمی دانشکده دست یافتنی شد.لازم به ذکر است از سال 1399 با پذیرش دانشجو در گرایش مهندسی صنایع غذایی، دومین گرایش نیز به کارشناسی ارشد افزوده شد.
آزمایشگاه های دانشکده با تجهیزات و دستگاه های پیشرفته تجهیز گردید تا هم با ارائه خدمت به مراجعه کنندگان از بیرون دانشگاه و هم دانشجویان واعضای محترم هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا آمادگی خود را برای پذیرش و انجام پایان نامه های کارشناسی ارشد صنایع اعلام نماید. این دانشکده آمادگی دارد تا طبق آزمایشات اعلام شده در سامانه خدمات آزمایشگاهی دانشگاه بوعلی سینا به آدرس: centlab.basu.ac.ir/ نمونه های آزمایشی را دریافت و آزمایشات و اندازه گیری های لازم را انجام داده و نتایج را به دست متقاضیان برساند.
تاکنون (1397) با گذشت 6 سال از تأسیس دانشکده صنایع غذایی، بسیاری از دانش آموختگان از این دانشکده در مقاطع بالاتر در دانشگاه های مطرح کشور همچون دانشگاه تهران، صنعتی اصفهان، تبریز ، علوم پزشکی همدان و ... پذیرفته شده و بسیاری دیگر در کارخانجات مختلف صنایع غذایی استان های کشور مشغول به ارائه خدمت می باشند. پس از تلاش های مستمر و پیگیری جناب آقای دکتر ساکی، ریاست محترم دانشکده و معاون محترم آقای دکتر مصطفی کرمی موفق به اخذ موافقت و ایجاد مقطع کارشناسی ارشد در گرایش فناوری مواد غذایی در سال 1397 گردیده که این مهم با همدلی و ممارست اعضای هیأت علمی دانشکده دست یافتنی شد.لازم به ذکر است از سال 1399 با پذیرش دانشجو در گرایش مهندسی صنایع غذایی، دومین گرایش نیز به کارشناسی ارشد افزوده شد.
آزمایشگاه های دانشکده با تجهیزات و دستگاه های پیشرفته تجهیز گردید تا هم با ارائه خدمت به مراجعه کنندگان از بیرون دانشگاه و هم دانشجویان واعضای محترم هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا آمادگی خود را برای پذیرش و انجام پایان نامه های کارشناسی ارشد صنایع اعلام نماید. این دانشکده آمادگی دارد تا طبق آزمایشات اعلام شده در سامانه خدمات آزمایشگاهی دانشگاه بوعلی سینا به آدرس: centlab.basu.ac.ir/ نمونه های آزمایشی را دریافت و آزمایشات و اندازه گیری های لازم را انجام داده و نتایج را به دست متقاضیان برساند.