مراسم دانش آموختگی دانشجویان ووردی 93 صنایع غذایی

مراسم دانش آموختگی دانشجویان ووردی 93 صنایع غذایی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

دکتر محمدی فر در جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی که روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1397 در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید اظهار داشتند که: دانشکده صنایع غذایی بهار وارد مرحله کارآفرینی شده است

دکتر محمدی فر در جشن دانش آموختگی دانشجویان صنایع غذایی که روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1397 در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید اظهار داشتند که:

دانشکده صنایع غذایی بهار وارد مرحله کارآفرینی شده است

دکتر یعقوب محمدی فر گفت: دانشگاه های برتر دنیا سه مرحله آموزش، پژوهش و کارآفرینی را شیوه کار خود قرار می دهند. بررسی ها نشان می دهد که دانشکده صنایع غذایی بهار از مرحله پژوهش عبور کرده و وارد مرحله کار آفرینی شده است.

به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در جشن دانش آموختگی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی بهار، با اشاره به اینکه ماهیت دانشگاه نسبت به گذشته تغییر کرده است، افزود: تا دهه ۱۹۶۰ دانشگاه ها صرفا به آموزش می‌پرداختند؛ اما در چند کشور پیشرو دانشگاه ها پی بردند در کنار آموزش، پژوهش هم باید صورت بگیرد. پس از آن در دهه ۱۹۸۰ موضوع پژوهش تبدیل به کارآفرینی شد؛ بنابراین دانشگاه ها سه مرحله آموزش،پژوهش و کارآفرینی را طی کردند که گمان میرود دانشکده صنایع غذایی نیز در این مرحله باشد.

وی ادامه داد: این جشن روز های کار و تلاش است و لفظ فارغ التحصیلی اشتباه است بلکه باید همیشه بیاموزیم و تجربه کسب کنیم.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به این موضوع که اشتغال یک موضوع جدی برای دانش آموختگان است اذعان داشت: با توجه به اینکه گفته می شود تا ۵۰ درصد بیکاران از فارغ‌التحصیلان دانشگاه ها هستند اما می‌بینیم که در بدو شروع این دانشکده که چهارمین گروه را روانه بازار کار و تحصیل می کند، بیشترین میزان اشتغال را داشتیم که بسیار ارزشمند است.

وی در نهایت گفت: دانشکده صنایع غذایی با مجموعه دانشجویان موفق شده است که سهمی از بازار کار استانی که بیشتر در زمینه فرآوری و تولید مواد غذایی است داشته باشد.

محمدی فر همچنین خاطرنشان کرد: وقتی تلاشی صورت می‌گیرد و دانشجویان و اساتید برای پژوهشی وقت میگذارند؛ در نهایت بهره آنرا می‌بینند و در پی آن موفقیت دانشگاه و رشد و پیشرفت کشور را به همراه دارد.

ایشان با تأکید براینکه دانشجویان افتخار ایران بزرگ هستند به این نکته اشاره داشتند که ایران بزرگ ما بدون اجزاء آن پاینده نخواهد بود پس برای همه آرزوی پایندگی نمودند.

پس از ایشان جناب آقای دکتر ساکی ریاست محترم دانشکده از کاربد علم و دانش در زندگی سخن گفته و به کار بستن آموزه های علمی در جامعه را الزامی دانستند. بی تردید تحصیل فرآیندی است که اجتماع در اختیار ما قرار داده و قطعاً لطف و نظر خداوند متعال را نیز می طلبد اما برای یک قشر بخصوص، مخصوصاً بانوان، ضرورت وافر دارد. ایشان نیز با تأکید بر اینکه فارغ التحصیلی گذراندن یک دوره و ورود به یک دوره جدید می باشد برای همه دانشجویان آرزوی موفقیت نموده و اظهار داشتند که برای آبادانی کشور عزیزمان باید از راه علم و دانش وارد شویم چرا که اکنون خط مقدم تمام نبردها علم و دانش است و ما باید با هم به خودکفایی در این زمینه برسیم.

 پس از ایشان آقای دکتر کرمی، معاون محترم دانشکده، با سپاسگزاری از حضور رئیس محترم دانشگاه بوعلی سینا جناب آقای دکتر محمدی فر، مشاور محترم رئیس و رئیس پردیس واحدهای اقماری دانشگاه جناب آقای دکتر بنی اردلان، شهردار محترم شهر بهار و رئیس محترم شورای شهر بهار در این مراسم، در تأکید و تأیید سخنان آقایان دکتر محمدی فر و دکتر ساکی، به این نکته اشاره داشتند که فارغ التحصیل شدن بدین معنی ومفهوم نیست که از آموختن فارغ شده و بی نیاز گشته ایم بلکه تلاش بیشتر برای آموختن و تولید علم را لازم دانستند. ایشان این نکته را متذکر شدند که دانشجویان مهندسی صنایع غذایی از بهترین دانشجویان دانشگاه ها بوده و از دانشجویان خواستند که در عمل هم با وارد شدن و طی مدارج بالاتر این را اثبات نمایند.

در پایان از مدعوین وخانواده های پذیرایی به عمل آمده و دانشجویان با اساید و مسئولین عکس یادگاری گرفتند.