ابقاء دکتر کرمی در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی

ابقاء دکتر کرمی در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده:

جناب آقای دکتر مصطفی کرمی

 با احترام و آرزوی توفیق الهی، نظر به مراتب تعهد، دانش، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی در امور آموزشی و پژوهشی به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی مجدداً برای مدت 2 سال دیگر به عنوان رئیس دانشکده صنایع غذایی بهار ابقاء می­گردید.       

انتظار می‌رود با همکاری، همدلی و تعامل با معاونت­های محترم دانشگاه و دیگر مدیران ستادی، اعضاء محترم هیأت علمی و کارکنان دانشکده، نهایت تلاش و جدیت خود را جهت شکوفایی استعدادها و رشد همه جانبه دانشجویان عزیز به عمل آورید.                  

لازم است، با خلاقیت، نوآوری و ابتکار در راستای کیفیت بخشی به امور آموزشی و پژوهشی، تسهیل و تسریع امور، ایجاد نظم و انضباط کاری، قانونمداری و پرهیز از هزینه‌­های غیرضروری، با اعمال سیاست­‌های مؤثر در ارتقاء بهره‌­وری و کارآئی، باتوجه به برنامه راهبرد دانشگاه و اسناد بالا دستی، تمامی همت و تلاش و مساعی خود را بکار گیرید.       

 از خداوند متعال توفیق جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسألت می‌نمایم.

دکتر یعقوب محمدی فر

رئیس دانشگاه بوعلی سینا

مجموعه دانشکده صنایع غذایی این موفقیت را خدمت آقای دکتر کرمی تبریک گفته و آرزوی پیشرفت روزافزون برای دکتر کرمی آرزومندند. امیدواریم با بهره گیری از  رهنمودهای مقام معظم رهبری درخصوص تولید علم و پیشرفت علمی کشور، در کنار هم بتوانیم سهمی در این مهم داشته باشیم.