دانش آموختگان دانشگاه باید آیندۀ ساختۀ دست خود را تجربه کنند
دانش آموختگان دانشگاه باید آیندۀ ساختۀ دست خود را تجربه کنند

دکتر غلامی در جشن دانش¬آموختگی اولین دورۀ دانشجویان صنایع غذایی بهار تأکید کرد: دانش آموختگان دانشگاه باید آینده ساخته دست خود را تجربه کنند.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، عصر روز شنبه 3/11/94 با حضور دکتر منصور غلامی ریاست محترم دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، دکتر سیدرسول عمادی معاون دانشجویی، دکتر اکبر عروتی موفق معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر محمدجعفر بنی اردلان رئیس پردیس واحدهای آموزشی پژوهشی اقماری، اعضای هیأت علمی دانشگاه و خانواده های دانشجویان، جشن دانش آموختگی اولین دوره دانشجویان کارشناسی دانشکده صنایع غذایی بهار برگزار شد.
در این مراسم، دکتر منصور غلامی ضمن تبریک به دانشجویان دانش آموخته به خاطر پشت سر گذاشتن موفقیت آمیز مرحله دیگری از علم آموزی و تشکر از خانواده ها و به ویژه اساتید ایشان گفت: همچنان که دانش مرز و پایانی ندارد، دانش اندوزی هم انتها نخواهد داشت و دانشجویان باید این راه را ادامه دهند. وی افزود: کسانی که دوره اول را در یک دانشگاه طی کرده اند جزو موفق ترین های آن مرکز محسوب می شوند و بدانند که این زحمات و تلاش ها برای آنها سرمایه است. دکتر غلامی تأکید کرد: دانش آموختگان دانشگاه باید آینده ساخته دست خود را تجربه کنند، به خود متکی بوده و نباید محدود به شرایطی خاص باشند. ریاست دانشگاه بوعلی سینا خاطرنشان کرد: دانشجویان باید با بهره مندی صحیح از استعداد های خود برنامه های مدونی را طرح کرده، از اساتید و صاحب نظران مشورت بگیرند و کسب تجربه کنند تا در آینده به موفقیت برسند. وی ادامه داد: دانش آموختگان باید علاوه بر سیستم های دولتی که ظرفیت های محدودی دارند، توجه خود را به بخش خصوصی معطوف نموده تا ظرفیت های بالقوه را تبدیل به بالفعل کنند. دکتر غلامی در آخر به دانشجویان توصیه نمود: انسان به عنوان موجود برتر هستی از نگاه ویژه حق تعالی برخوردار بوده و آنچه را بخواهد، خواهد شد به شرطی که با اعتماد کامل خواسته های خود را دنبال کند.
در ادامه این مراسم به دانش آموختگان اولین دوره دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار لوح دانش آموختگی اهدا شد و هم چنین گروه تئاتر دانشجویی شکرپاش به اجرای نمایش پرداختند.

اردوی تفریحی مریوان برای دانشجویان صنایع غذایی برگزار گردید.

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز