ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1394
ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1394

اطلاعیه آموزش کل در مورد ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1394
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه بوعلی سینا و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان می رساند فرآیند ثبت نام در این دانشگاه در دو مرحله به صورت اینترنتی و حضوری انجام خواهد شد که هر دو نوع ثبت نام الزامی می باشد.
1. ثبت نام اینترنتی (در تاریخ های تعیین شده جهت ورود به سامانه ثبت نام اینترنتی با مراجعه به سایت مدیریت امور آموزشی به آدرس www.em.basu.ac.ir از طریق منوی سامانه ثبت نام اینترنتی اقدام نمایید):
این نوع ثبت نام از ساعت 8 صبح روز دوشنبه مورخ 1394/06/23 لغایت ساعت 24 روز چهارشنبه 1394/06/25 از طریق سایت مدیریت آموزشی دانشگاه بوعلی سینا به آدرسwww.em.basu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتما از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز (عکس پرسنلی زمینه سفید 4×3 ، شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی، مدرک تحصیلی متوسطه و در صورت وجود کارت پایان خدمت یا معافیت ) تهیه شده باشد . (عکس 4×3 با رزولوشن dpi300 و فرمت jpg و بقیه مدارک با روزولوشن dpi150 و فرمت jpg)
2. ثبت نام حضوری:
پس از اتمام ثبت نام اینترنتی، ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان دانشکده های اقماری (فنی و مهندسی کبودرآهنگ ، فنی تویسرکان، مدیریت و حسابداری رزن و صنایع غذایی بهار ) در تاریخ 1394/06/26 در محل همان دانشکده ها صورت خواهد پذیرفت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و هر گونه هماهنگی صرفا با دانشکده مربوطه تماس حاصل فرمایید.
توضیحات:
(1) حضور شخص پذیرفته شده الزامی است در صورت نقص مدارک خواسته شده، ثبت نام به هیچ عنوان انجام نخواهد شد.
(2) ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان دانشکده های اقماری صبح ها از ساعت 8:30 الی 12 و بعد از ظهرها از ساعت 14 الی 16 و ثبت نام سایر دانشکده ها صبح ها از ساعت 8:30 الی 12 و بعد از ظهرها از ساعت 14 الی 17 انجام خواهد شد.
3. مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:
الف- اصل شناسنامه و 3 سری کپی از تمام صفحات آن
ب - اصل و 2 سری کپی قبولی مدرک پایان دوره پیش دانشگاهی
ج- اصل و 2 سری کپی مدرک قبولی دیپلم متوسطه
د- اصل و کپی کارنامه پیش دانشگاهی و دیپلم متوسطه و رسید ارزش تحصیلی دوره پیش دانشگاهی از باجه پست (پذیرفته شدگان باید با در داشتن تصویر گواهی موقت پیش دانشگاهی به باجه ی پست مراجعه و درخواست تاییدیه مدرک پیش دانشگاهی کرده و رسید آن را در زمان ثبت نام به همراه داشته باشند)
و- اصل و کپی کارت ملی ز - 6 قطعه عکس 4×3 (برای مشمولین نظام وظیفه 12 قطعه)
ح- اصل و کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت (در صورت وجود ) و یا اخذ برگه آماده به خدمت برای متولدین سال 1374 و قبل از آن
تبصره : در صورت عدم ارائه اصل مدرک پیش دانشگاهی و یا گواهی موقت آن به هیچ عنوان ثبت نام انجام نخواهد شد.
- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
-پرسنل شاغل رسمی متعهد خدمت در وزارت آموزش و پرورش و نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر موافقت کتبی باید گواهی اشتغال به کار را نیز ارائه نمایند.
- واریز مبلغ 300/000 ریال (سی هزار تومان) جهت صدور کارت دانشجویی از طریق وب سایت اینترنتی آموزش دانشگاه به نشانی (amozesh.basu.ac.ir) پذیرفته شدگان لازم است پس از وارد شدن به وب سایت فوق با استفاده از شماره دانشجویی که در فرم های چاپ شده ثبت نام اینترنتی درج گردیده به عنوان کد کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور از قسمت مالی، پرداخت شهریه و سپس تعیین مبلغ واریزی، مبلغ فوق را پرداخت و پرینت واریزی آن را ارائه نمایند) لازم به ذکر است پرداخت مبلغ فوق صرفا به صورت اینترنتی امکان پذیر است که جهت پرداخت اینترنتی حتما رمز دوم کارت بانکی، CVV2، تاریخ انقضا و شماره کارت بانک نیز لازم است. همچنین جهت ورود می بایست از مرورگر Internet Explorer استفاده گردد.
- کلیه پذیرفته شدگان دوره شبانه به صورت علی الحساب مبلغ 5/000/00 (پانصد هزار تومان) مطابق روش فوق الذکر نحوه پرداخت کارت دانشجویی پرداخت نموده و پرینت رسید آن را به هنگام ثبت نام حضوری به واحد مربوطه تحویل نمایند.
- پذیرفته شدگان حتما باید پرینت کلیه فرم های ثبت نام اینترنتی را در زمان ثبت نام حضوری تحویل نمایند. در غیر اینصورت ثبت نام صورت نخواهد پذیرفت.
- شروع کلاس ها از 1394/06/28 خواهد بود و انتخاب واحد توسط اداره آموزش دانشکده صورت خواهد پذیرفت.

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.