برگزاری مراسم روز دانشجو
برگزاری مراسم روز دانشجو

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو مراسمی در دانشکده صنایع غذایی با حضور دانشجویان و مسئولین دانشگاه و دانشکده برگزار گردید.
به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو مراسمی در روز دوشنبه 15آذر در دانشکده صنایع غذایی برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور دانشجویان و مسئولین دانشکده و رئیس محترم پردیس واحدهای اقماری آموزشی-پژوهشی دانشگاه برگزار گردید جناب آقای دکتر بنی اردلان این روز را به دانشجویان تبریک گفته و به ذکر چند نکته پرداختند، از جمله اینکه استقلال طلبی و آزادیخواهی باید سرمشق دانشجویان قرار گرفته و همواره مد نظر آنها باشد. با نصب العین قرار دادن نصایح و فرموده های رهبر معظم انقلاب(حفظه الله)، و اهمیت ایشان به تولید علم و علم آموزی تلاش دانشجویان را در این زمینه ها خواستار و حرکت در خط سرخ تبیین شده دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمن و توجه دادن به تشکل های دانشجویی را متذکر شدند.
جناب آقای دکتر سیاری، ریاست محترم دانشکده نیز در طی ایراد سخنرانی با اشاره به مبارزه با استکبار و زورگویی و ایستادن در برابر استکبار در کنار اندیشیدن و تفکر به مسئله علم و دانشگاه، روز دانشجو را روز تذکر و تفکر در این زمینه دانسته و به دانشجویان تبریک گفتند.
در ادمه مراسم مسابقه ای تحت عنوان مشاعره بین دانشجویان برگزار گردید و پس از آن معاون محترم آموزشی دانشکده با دانشجویان سخن گفت. ایشان با عرض تبریک روز 16 آذر، ادامه داند که این روز روز زنده بودن و جریان داشتن است. دانشجو یک انسان پویا در علم و فرهنگ و زمینه های دیگر است. ایشان اشاره داشتند که دانشجو مختص به یک زمان و برحه از زندگی نبوده و در تمام مراحل زندگی انسان باید دانشجو باشد.
در پایان مراسم از دانشجویان برتر آموزشی و فرهنگی نیز با اهدای لوح و جوایزی تقدیر گردید.

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.