آریو امامی فر

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/01

آریو امامی فر

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

ارتباط با صنعت

  1. اثر پوشش نانواکسید روی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و میکروبی انگور سیاه کردستان طی دوره انبار داری
    2016
  2. ارزیابی تاثیر ژل کتیرا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری
    2016
  3. ارزیابی روش های خشک کردن دستگاهی (مایکرویو و آون) در مقایسه با روش سنتی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی زعفران کردستان
    2016
  4. ارزیابی خصوصیات کیفی و کمی و عمر انبار داری توت فرنگی با بکارگیری پیش سرد کن در مقایسه با روش سنتی
    2014
  5. مطالعه اثر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر خصوصیات میکروبی و فیزیکو شیمیایی توت فرنگی در طی انبار داری
    2013