دانشکده - دانشکده صنایع غذایی بهار
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/10/01
آریو امامی فر
علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی
ارتباط با صنعت
-
اثر پوشش نانواکسید روی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و میکروبی انگور سیاه کردستان طی دوره انبار داری
2016 -
ارزیابی تاثیر ژل کتیرا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری
2016 -
ارزیابی روش های خشک کردن دستگاهی (مایکرویو و آون) در مقایسه با روش سنتی بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی زعفران کردستان
2016 -
ارزیابی خصوصیات کیفی و کمی و عمر انبار داری توت فرنگی با بکارگیری پیش سرد کن در مقایسه با روش سنتی
2014 -
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر خصوصیات میکروبی و فیزیکو شیمیایی توت فرنگی در طی انبار داری
2013