| | | | | | | | |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611176 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611176 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
تکنولوژی قند | 1611179 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | امیر دارائی گرمه خانی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1402/11/07 (08:30 - 10:30) |
تکنولوژی قند | 1611180 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | امیر دارائی گرمه خانی | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی قند | 1611180 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | امیر دارائی گرمه خانی | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 1611126 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های فرد دوشنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | 1402/11/04 (14:00 - 16:00) |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611139 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/10/30 (14:00 - 16:00) |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
روش تحقیق | 1611130 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1402/11/09 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611141 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1402/11/02 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611142 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611142 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
زبان انگلیسی تخصصی | 1611084 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1402/10/28 (10:30 - 12:30) |
سردخانه وانبار | 1611052 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/11/02 (08:30 - 10:30) |
شیمی مواد غذایی 1 | 1611063 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1402/10/30 (10:30 - 12:30) |
صنایع آشامیدنیها | 1611069 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/11/11 (10:30 - 12:30) |
صنایع غذایی پیشرفته | 1611129 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | 1402/11/07 (14:00 - 16:00) |
غذاهای فرا سودمند | 1611082 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/11/02 (10:30 - 12:30) |
کاربرد کامپیوتر | 1611155 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | 1402/11/11 (08:30 - 10:30) |