| | | | | | | | |
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی (عملی) | 1611196 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | فخرالدین صالحی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611163 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | 1401/11/03 (09:00 - 11:00) |
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | 1611116 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/03/23 (08:00 - 10:00) |
اصول مهندسی صنایع غذائی 1 | 1611034 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هفته های فرد شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/03/24 (10:00 - 12:00) |
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | 1611136 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/03/23 (14:00 - 16:00) |
اقتصاد و مدیریت صنعتی | 1611020 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هفته های فرد دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/03/21 (10:00 - 12:00) |
تغذیه | 1611094 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | هفته های زوج دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/03/23 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی پس از برداشت | 1611121 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/03/21 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | 1611114 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/04/04 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی غلات | 1611174 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی غلات | 1611174 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهار شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی غلات | 1611173 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/03/28 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611169 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/03/25 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611170 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611170 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
شیمی مواد غذایی 2 | 1611064 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/03/30 (10:00 - 12:00) |
صنایع تخمیری | 1611045 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/03/28 (08:00 - 10:00) |
طرح آزمایشات در صنایع غذایی | 1611162 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته یک شنبه (12:00 - 14:00) | نامشخص |