| | | | | | | | |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611175 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/11/03 (11:00 - 13:00) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611176 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی قند | 1611179 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | 1401/11/01 (11:00 - 13:00) |
تکنولوژی قند | 1611180 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 1611126 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های فرد دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | 1401/10/28 (14:00 - 16:00) |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611139 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/24 (14:00 - 16:00) |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (12:00 - 14:00) | نامشخص |
روش تحقیق | 1611130 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (12:00 - 14:00) | 1401/11/03 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611141 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/10/26 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611142 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (12:00 - 14:00) | نامشخص |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611142 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
زبان انگلیسی تخصصی | 1611084 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/11/03 (11:00 - 13:00) |
سردخانه وانبار | 1611052 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/24 (11:00 - 13:00) |
شیمی مواد غذایی 1 | 1611063 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های فرد یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/01 (09:00 - 11:00) |
صنایع آشامیدنیها | 1611069 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/11/05 (11:00 - 13:00) |
صنایع غذایی پیشرفته | 1611129 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/01 (14:00 - 16:00) |
غذاهای فرا سودمند | 1611082 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | 1401/10/26 (09:00 - 11:00) |
کاربرد کامپیوتر | 1611155 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/27 (11:00 - 13:00) |
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی | 1611195 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هفته های فرد شنبه (14:00 - 16:00) | 1401/11/01 (14:00 - 16:00) |