| | | | | | | | |
اصول نگهداری مواد غذایی | 1611030 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های فرد شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/10/18 (08:00 - 10:00) |
بیولوژی سلولی | 1611013 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های زوج چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/10/17 (08:00 - 10:00) |
تجزیه مواد غذایی | 1611024 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | مصطفی کرمی | هفته های زوج شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/10/21 (10:00 - 12:00) |
تجزیه مواد غذایی | 1611024 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های زوج شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1398/10/21 (10:00 - 12:00) |
تصفیه آب و فاضلاب | 1611078 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | 1398/10/23 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی روغن | 1611028 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/10/17 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی روغن | 1611028 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1398/10/17 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی شیر و فرآورده ها | 1611067 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های زوج شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1398/10/25 (08:00 - 10:00) |
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 1611126 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد یک شنبه (14:00 - 16:00) | 1398/10/25 (14:00 - 16:00) |
روش تحقیق | 1611130 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | 1398/10/16 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611128 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1398/10/18 (14:00 - 16:00) |
شیمی مواد غذایی 1 | 1611063 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های فرد شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/10/14 (08:00 - 10:00) |
صنایع آشامیدنیها | 1611069 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1398/10/25 (08:00 - 10:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611061 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1398/10/17 (08:00 - 10:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611061 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1398/10/17 (08:00 - 10:00) |
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | 1611136 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1398/03/28 (08:00 - 10:00) |
تغذیه | 1611094 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های زوج یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/03/27 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611066 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/03/29 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611066 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 03 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/03/29 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611066 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1398/03/29 (10:00 - 12:00) |