| | | | | | | | |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | 1611114 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/04/07 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611066 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/31 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611066 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | 1399/03/31 (08:00 - 10:00) |
شیمی مواد غذایی 2 | 1611064 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/04/03 (10:00 - 12:00) |
عملیات تکنولوژی شیر و فرآورده ها | 1611068 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/03/13 (08:00 - 10:00) |
عملیات تکنولوژی شیر و فرآورده ها | 1611068 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/13 (10:00 - 12:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611070 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هفته های فرد یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/03/24 (10:00 - 12:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611122 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/24 (10:00 - 12:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611122 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/03/24 (10:00 - 12:00) |
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی | 1611133 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/04/03 (14:00 - 16:00) |
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی | 1611134 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/24 (14:00 - 16:00) |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611123 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | مصطفی کرمی | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/04/07 (10:00 - 12:00) |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611123 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/04/07 (10:00 - 12:00) |
کنسرو سازی | 1611072 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/03/31 (10:00 - 12:00) |
کنسرو سازی | 1611072 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/03/31 (10:00 - 12:00) |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611131 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/31 (14:00 - 16:00) |
میکروبیولوژی عمومی | 1611012 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1399/03/27 (08:00 - 10:00) |
میکروبیولوژی عمومی | 1611012 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1399/03/27 (08:00 - 10:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611062 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هفته های زوج یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/03/31 (10:00 - 12:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611062 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هفته های زوج یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/31 (10:00 - 12:00) |