| | | | | | | | |
اصول نگهداری مواد غذایی | 1611030 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های زوج سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1399/10/24 (08:30 - 10:30) |
بیولوژی سلولی | 1611013 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هفته های فرد چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/11/01 (10:30 - 12:30) |
تجزیه مواد غذایی | 1611167 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های فرد سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1399/10/22 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611171 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/10/24 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611175 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/10/29 (10:00 - 12:00) |
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 1611126 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های زوج دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/10/24 (14:00 - 16:00) |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611139 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/10/20 (14:00 - 16:00) |
روش تحقیق | 1611130 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/10/29 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611141 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/10/22 (14:00 - 16:00) |
سردخانه وانبار | 1611052 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/10/20 (08:30 - 10:30) |
شیمی مواد غذایی 1 | 1611063 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/10/20 (10:30 - 12:30) |
صنایع آشامیدنیها | 1611069 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/11/01 (10:30 - 12:30) |
صنایع تخمیری | 1611045 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/11/02 (10:30 - 12:30) |
غذاهای فرا سودمند | 1611082 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | 1399/10/22 (08:30 - 10:30) |
کاربرد کامپیوتر | 1611155 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | 1399/10/22 (10:00 - 12:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611163 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/10/27 (08:00 - 10:00) |
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | 1611116 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/26 (08:00 - 10:00) |
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | 1611136 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/27 (14:00 - 16:00) |
تغذیه | 1611094 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های زوج یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/03/26 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی پس از برداشت | 1611121 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/03/24 (08:00 - 10:00) |