| | | | | | | | |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611176 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611175 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/27 (10:30 - 12:30) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611176 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
تکنولوژی قند | 1611179 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/25 (10:30 - 12:30) |
تکنولوژی قند | 1611180 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی قند | 1611180 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 1611126 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های فرد دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/22 (14:00 - 16:00) |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 03 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611140 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
خواص فیزیکی مواد غذایی | 1611139 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/18 (14:00 - 16:00) |
روش تحقیق | 1611130 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/27 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611142 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | مصطفی کرمی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611141 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/20 (14:00 - 16:00) |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611142 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
روش های نوین آزمایشگاهی | 1611142 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 03 | مصطفی کرمی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
زبان انگلیسی تخصصی | 1611084 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/25 (10:30 - 12:30) |
سردخانه وانبار | 1611052 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/18 (10:30 - 12:30) |
شیمی عمومی | 1611148 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 04 | آرش تیرانداز | هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
شیمی عمومی | 1611148 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آرش تیرانداز | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |