| | | | | | | | |
میکروبیولوژی عمومی | 1611160 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611166 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611166 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611165 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هفته های زوج شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/03/28 (10:00 - 12:00) |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611193 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/29 (08:30 - 10:30) |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611194 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611194 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611183 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/18 (08:30 - 10:30) |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611184 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آریو امامی فر | هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611184 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
اصول مهندسی صنایع غذائی 2 | 1611035 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هفته های فرد دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/20 (10:30 - 12:30) |
اصول نگهداری مواد غذایی | 1611030 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/22 (08:30 - 10:30) |
بیوشیمی عمومی | 1611007 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | هفته های فرد چهار شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/10/21 (08:30 - 10:30) |
بیولوژی سلولی | 1611013 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هفته های فرد چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/28 (10:30 - 12:30) |
تجزیه مواد غذایی | 1611168 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تجزیه مواد غذایی | 1611168 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تجزیه مواد غذایی | 1611167 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/29 (10:30 - 12:30) |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611172 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611172 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611171 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/22 (08:30 - 10:30) |