|
|
|
|
|
|
|
کنسرو سازی
|
1611178
|
1
|
02
|
هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1400
|
کنسرو سازی
|
1611178
|
1
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1400
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1611171
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/22 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1611172
|
1
|
02
|
هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1400
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1611172
|
1
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1400
|
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی
|
1611126
|
3
|
01
|
هفته های فرد دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/10/22 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1400
|
روش تحقیق
|
1611130
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/10/27 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1400
|
شیمی مواد غذایی 1
|
1611063
|
3
|
01
|
هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/10/25 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
صنایع آشامیدنیها
|
1611069
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/28 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی
|
1611136
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/08 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1399
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1611172
|
1
|
01
|
هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1399
|
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1611169
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/03/31 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1399
|
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1611170
|
1
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1399
|
شیمی مواد غذایی 2
|
1611064
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/04/12 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1399
|
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
|
1611182
|
1
|
01
|
هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1399
|
کنسرو سازی
|
1611178
|
1
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1399
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1611171
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/10/24 (08:00 - 10:00)
|
ترم اول 1399
|
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی
|
1611126
|
3
|
01
|
هفته های زوج دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/10/24 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1399
|
روش تحقیق
|
1611130
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/10/29 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1399
|
شیمی مواد غذایی 1
|
1611063
|
3
|
01
|
هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/10/20 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1399
|