|
|
|
|
|
|
|
صنایع آشامیدنیها
|
1611069
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/11/01 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1399
|
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی
|
1611136
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/03/27 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1398
|
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1611066
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/03/31 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1398
|
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1611066
|
3
|
02
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
1399/03/31 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1398
|
شیمی مواد غذایی 2
|
1611064
|
2
|
01
|
هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1399/04/03 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1398
|
کنسرو سازی
|
1611072
|
3
|
02
|
هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/03/31 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1398
|
کنسرو سازی
|
1611072
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1399/03/31 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1398
|
تکنولوژی روغن
|
1611028
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1398/10/17 (10:00 - 12:00)
|
ترم اول 1398
|
تکنولوژی روغن
|
1611028
|
3
|
02
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1398/10/17 (10:00 - 12:00)
|
ترم اول 1398
|
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی
|
1611126
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد یک شنبه (14:00 - 16:00)
|
1398/10/25 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1398
|
روش تحقیق
|
1611130
|
2
|
01
|
هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00)
|
1398/10/16 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1398
|
شیمی مواد غذایی 1
|
1611063
|
3
|
01
|
هفته های فرد شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00)
|
1398/10/14 (08:00 - 10:00)
|
ترم اول 1398
|
صنایع آشامیدنیها
|
1611069
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00)
|
1398/10/25 (08:00 - 10:00)
|
ترم اول 1398
|
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی
|
1611136
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00)
|
1398/03/28 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1397
|
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1611066
|
3
|
01
|
هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1398/03/29 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1397
|
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1611066
|
3
|
03
|
هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1398/03/29 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1397
|
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1611066
|
3
|
02
|
هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00)
|
1398/03/29 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1397
|
شیمی مواد غذایی 2
|
1611064
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1398/03/27 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1397
|
کنسرو سازی
|
1611072
|
3
|
02
|
هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1398/04/09 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1397
|
کنسرو سازی
|
1611072
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1398/04/09 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1397
|