|
|
|
|
|
|
|
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
1611186
|
1
|
01
|
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1401
|
کنسرو سازی
|
1611177
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00)
|
1402/04/10 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1401
|
اصول نگهداری مواد غذایی
|
1611030
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/11/01 (09:00 - 11:00)
|
ترم اول 1401
|
تجزیه مواد غذایی
|
1611167
|
1
|
14
|
هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/11/08 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2)
|
1611175
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00)
|
1401/11/03 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|
روش های نوین آزمایشگاهی
|
1611142
|
1
|
02
|
هرهفته سه شنبه (12:00 - 14:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1401
|
روش های نوین آزمایشگاهی
|
1611141
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/10/26 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1401
|
روش های نوین آزمایشگاهی
|
1611142
|
1
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1401
|
زبان انگلیسی تخصصی
|
1611084
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00)
|
1401/11/03 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|
تغذیه
|
1611094
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | هفته های زوج دو شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/03/23 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1400
|
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1)
|
1611114
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1401/04/04 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1400
|
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی
|
1611133
|
2
|
01
|
هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00)
|
1401/03/28 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1400
|
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی
|
1611199
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/03/28 (14:00 - 16:00)
|
ترم دوم 1400
|
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
1611186
|
1
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00)
|
نامشخص
|
ترم دوم 1400
|
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
1611185
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00)
|
1401/04/01 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1400
|
کنسرو سازی
|
1611177
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/03/25 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1400
|
اصول نگهداری مواد غذایی
|
1611030
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/10/22 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1400
|
تجزیه مواد غذایی
|
1611167
|
1
|
01
|
هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1400/10/29 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2)
|
1611175
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00)
|
1400/10/27 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1400
|
روش های نوین آزمایشگاهی
|
1611142
|
1
|
02
|
هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00)
|
نامشخص
|
ترم اول 1400
|