دانشکده - دانشکده صنایع غذایی بهار

استادیار
تاریخ بهروزرسانی: 1404/01/07
نرجس آقاجانی
علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی
کتابهای تألیفی و تصنیفی
-
"کاربرد گیاهان دارویی در صنایع غذایی"
نرجس آقاجانی
جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان، 1401، شابک: 978-622-5900-40-0 -
"پودرها و فرآورده های تغلیظ شده لبنی"
نرجس آقاجانی
دانشگاه جهرم، 1400، شابک: 978-622-95449-8-3 -
"دانه های روغنی و روغن های نباتی"
نرجس آقاجانی
جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان، 1396، شابک: 978-600-8157-37-3