اشرف گوهری اردبیلی

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/01

اشرف گوهری اردبیلی

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Effects of basil seed and guar gums coatings on sensory attributes and quality of dehydrated orange slices using osmotic-ultrasound method"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2023
  2. "The effect of ultrasound pretreatment at different powers and temperatures on the drying process of cornelian cherry"
    Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, معین اینانلو
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  3. "Effect of ultrasonic pretreatments and process condition on mass transfer rate during osmotic dehydration of orange slices"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  4. "Response surface optimization of cupcake physicochemical and sensory attributes during storage period: Effect of apricot kernel flour addition"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, فهیمه احمدی
    Food Science & Nutrition, 2022
  5. "An overview on some of important sources of natural antioxidants"
    Ashraf Gohari Ardabili, Hamid Akbarirad, Sayed Mohammad Kazemeini, Amin Mousavi Khaneghah
    International Food Research Journal, 2016
  6. "Improved Quality Attributes of Brabari and Lavash Flat Breads with Wheat Doughs Incorporated with Fenugreek Seed (Trigonella foenum graecum ) Gum"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fardokht Rahnama, Jafar Mohammadzadeh Milani
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2016
  7. "Effect of Edaphoclimatic Region and Fruit Ripening Stage on Fatty Acid Profile of Tree Olive Oil Cultivars"
    Ashraf Gohari Ardabili, Maryam Roshani, Mohammad Ali Sahari, Shiva Amirkaveei
    Current Nutrition & Food Science, 2016
  8. "Improved quality characteristics of Sangak bread by response surface optimisation of farinograph and extensograph traits of doughs formulated with fenugreek gum"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fardokht Rahnama, Jafar Mohammadzadeh Milani
    Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, 2015
  9. "انتخاب و ارزیابی مدل های خشک کردن لایه نازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برش های سیر در خشک کن فروسرخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی، نوید گودینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  10. "تهیه و فرمولاسیون میکروکپسولهای حاوی عصاره رزماری با روشهای خشککه اوجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آنها"
    مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی، آریو امامی فر، رضا حسینی نجف آبادی
    فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1401
  11. "پیش بینی مقدار رطوبت برش های سیر هنگام خشک کردن فروسرخ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی"
    اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی، نوید گودینی
    پژوهش های صنایع غذایی، 1401
  12. "تولید و ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، مریم نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1400
  13. "تعیین ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدل سازی ریاضی خشک کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی، نوید گودینی
    علوم غذایی و تغذیه، 1400
  14. "بررسی تجربی و مدل سازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی"
    اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی، نوید گودینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1400
  15. "استفاده از روش انفیس برای مدل سازی فرآیند خشک کردن صمغ دانه "به" با خشک کن فروسرخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی، نوید گودینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1400
  16. "بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1399
  17. "مدل سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک کن فروسرخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 1396
  18. "بهینه سازی شرایط تولید پودر پوره سیب زمینی به روش خشک کردن کف پوشی"
    اشرف گوهری اردبیلی، عاطفه پورمهدی، محبت محبی، مهدی وریدی، محمدرضا صلاحی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 1396
  19. "بهینه سازی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1396
  20. "مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی"
    اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی، آذر نعمتی، راضیه لطیفی داراب
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  21. "اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی"
    اشرف گوهری اردبیلی، مریم ساترابی، فاطمه سوری، فخرالدین صالحی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  22. "بهینه سازی غیرفعال سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1395
  23. "بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات"
    اشرف گوهری اردبیلی، راضیه نیازمند، مریم عجم
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1394
  24. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology، 1393

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "مروری بر روشهای تولید نانوامولسیونها و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    اشرف گوهری اردبیلی، پریسا شعبانی
    پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران، 1402
  2. "بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس های گیاهی"
    اشرف گوهری اردبیلی، نوید گودینی
    بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  3. "ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
    مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، حنانه گندم کار
    سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، 1400
  4. "ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی چای کوهی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای (علوم صنایع غذایی و کشاورزی)، 1397
  5. "تولید خلال های نیمه سرخ شده سیب زمینی کم چرب با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه مخلوط صمغ پکتین و کربوکسی متیل سلولز"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، ریحانه نورعلیئی
    کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای (علوم صنایع غذایی و کشاورزی)، 1397
  6. "Evaluation of Antimicrobial Activity of Stachys lavandulifolia Essential oil in Iranian Yoghurt Drink"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    هفتمین کنگره بین المللی گیاهان دارویی شیراز، 1397
  7. "Response surface optimization of the effect of essential oil on peroxidase enzyme activity in edible vegetables"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    هفتمین کنگره بین المللی گیاهان دارویی شیراز، 1397
  8. "مقایسه آلودگی میکروبی همبرگرهای خام منجمد صنعتی و دستی در شهرستان مشهد"
    اشرف گوهری اردبیلی
    سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 1396
  9. "اثر اسپری کردن سطوح مختلف اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی بر کیفیت میکروبی گوشت گوساله"
    اشرف گوهری اردبیلی
    سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 1396
  10. "ارزیابی برخی از شاخص های کیفی عسل گون در استان اصفهان"
    اشرف گوهری اردبیلی
    سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 1396
  11. "بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    دومین همایش ملی فن آوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی، 1396
  12. "بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    دومین همایش ملی فن آوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی، 1396
  13. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  14. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  15. "ارزیابی مقدار فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی آویشن کوهی منطقه نور"
    اشرف گوهری اردبیلی، عادله دیوسالار
    دومین همایش و نمایشگاه روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، 1395
  16. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، آتوسا کوکبیان
    سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی، 1395
  17. "بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، 1393
  18. "بررسی امکان افزایش ماندگاری دوغ ایرانی با استفاده از اسانس آویشن"
    مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی، لیلا بخشی، محمد خانی
    اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی بدون مواد افزودنی، 1393
  19. "اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، 1393
  20. "Effect of carboxymethyl cellulose, saalab and tragacanth coating agents on physicochemical and sensory properties of deep fried Doughnut"
    اشرف گوهری اردبیلی، مریم عجم، راضیه نیازمند
    اولین کنفرانس بین المللی در زمینه هیدروکلوئیدهای غذایی طبیعی، 1393
  21. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، 1393
  22. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، 1393
  23. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کپک و مخمر در پنیر موزارلا ی نگهداری شده در دمای فریزر"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، 1393
  24. "ررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کپک و مخمر در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی، 1392
  25. "بررسی اثر افزودن عصاره برگ گیاه حرا در نگهداری روغن سویا"
    اشرف گوهری اردبیلی، محمد علی سحری، محمد مولایی، رضا اسماعیل زاده کناری، الهه آربیدار
    همایش ملی گیاهان دارویی 92، 1392
  26. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه حرا با روش 2 و 2- دی فنیل -1- پیکریل هیدرازیل"
    اشرف گوهری اردبیلی، محمد علی سحری، محمد مولایی، رضا اسماعیل زاده کناری، الهه آربیدار
    همایش ملی گیاهان دارویی 92، 1392