اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی
|
1611136
|
2
|
01
|
|
1403/04/03 (10:00 - 12:00)
|
ترم دوم 1402
|
شیمی مواد غذایی 2
|
1611064
|
2
|
01
|
|
1403/04/13 (08:00 - 10:00)
|
ترم دوم 1402
|
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
|
1611182
|
1
|
01
|
|
نامشخص
|
ترم دوم 1402
|
روش تحقیق
|
1611130
|
2
|
01
|
|
1402/11/09 (14:00 - 16:00)
|
ترم اول 1402
|
صنایع آشامیدنیها
|
1611069
|
2
|
01
|
|
1402/11/11 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|