اساتید دانشکده

اشرف گوهری اردبیلی

change-logo

اشرف گوهری اردبیلی   (EN Page)

استادیار 
شماره تماس: 38216419
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
اثر پوشش دهی با صمغ های دانه ریحان و گوار بر سینتیک انتقال جرم و کیفیت برش های پرتقال آب زدایی شده به روش های اسمزی- فراصوت و هوای داغ کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/19
اثر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توت فرنگی رقم گاویوتا کارشناسی ارشد 1398/06/31
بررسی پیش تیمارهای فراصوت و پوشش دهی با صمغ های مرو و گزانتان بر فرآیند خشک کردن زغال اخته توسط خشک کن فروسرخ کارشناسی ارشد دانلود 1402/11/10
تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو کارشناسی ارشد 1400/12/21
بررسی تجربی و مدل سازی فرایند خشک شدن صمغ دانه های به و بالنگو با خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
رضا حسینی نجف آبادی تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو کارشناسی ارشد 1400/12/21
حنانه گندم کار ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
فهیمه احمدی تاثیر افزودن آرد هسته زردآلو و عصاره مالت برکیفیت و خواص حسی کیک اسفنجی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/19
مهتاب صدیق بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نانوفیلم فعال غنی شده با اسانس شوید و نانو ذره اکسید روی بر پایه ایزوله پروتئین سویا کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/27
نوید گودینی بررسی تجربی و مدل سازی فرایند خشک شدن صمغ دانه های به و بالنگو با خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
عاطفه میرانی اثر پوترسین و تیمار آب گرم بر عمر پس از برداشت و برخی شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم پاروس کارشناسی ارشد 1397/11/30
مریم نوروزی تولید و ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه تثبیت شده با هیدروکسی پروپیل متیل سلولز کارشناسی ارشد 1399/07/30
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 80 نتیجه
از 4
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی 1611136 2 01 1403/04/03 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
تکنولوژی گوشت و شیلات 1611169 2 01 1403/04/04 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
تکنولوژی گوشت و شیلات 1611170 1 02 نامشخص ترم دوم 1402
تکنولوژی گوشت و شیلات 1611170 1 01 نامشخص ترم دوم 1402
شیمی مواد غذایی 2 1611064 2 01 1403/04/13 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی 1611182 1 02 نامشخص ترم دوم 1402
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی 1611182 1 01 نامشخص ترم دوم 1402
کنسرو سازی 1611178 1 02 نامشخص ترم دوم 1402
کنسرو سازی 1611178 1 01 نامشخص ترم دوم 1402
بیوشیمی عمومی 1611007 3 01 1402/11/02 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
تکنولوژی روغن های خوراکی 1611172 1 02 نامشخص ترم اول 1402
تکنولوژی روغن های خوراکی 1611171 2 01 1402/11/04 (08:30 - 10:30) ترم اول 1402
تکنولوژی روغن های خوراکی 1611172 1 01 نامشخص ترم اول 1402
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی 1611126 3 01 1402/11/04 (14:00 - 16:00) ترم اول 1402
روش تحقیق 1611130 2 01 1402/11/09 (14:00 - 16:00) ترم اول 1402
شیمی مواد غذایی 1 1611063 3 01 1402/10/30 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
صنایع آشامیدنیها 1611069 2 01 1402/11/11 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی 1611136 2 01 1402/04/05 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1401
تکنولوژی گوشت و شیلات 1611170 1 01 نامشخص ترم دوم 1401
تکنولوژی گوشت و شیلات 1611169 2 01 1402/04/07 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
نمایش 1 - 20 از 80 نتیجه
از 4