| | | | | | | | |
عملیات کارگاهی | 1611018 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | امید ایمان طلب | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
عملیات واحد پیشرفته | 1611198 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هفته های فرد سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1403/03/30 (10:00 - 12:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611182 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611181 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/03/29 (08:00 - 10:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611182 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی | 1611133 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/11 (10:00 - 12:00) |
فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی | 1611135 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | امیر دارائی گرمه خانی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/13 (10:00 - 12:00) |
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی | 1611134 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1403/03/30 (10:00 - 12:00) |
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی | 1611199 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1403/04/11 (10:00 - 12:00) |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611185 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/11 (08:00 - 10:00) |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611186 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
کنسرو سازی | 1611178 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
کنسرو سازی | 1611178 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
کنسرو سازی | 1611177 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1403/04/04 (08:00 - 10:00) |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611144 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611143 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | 1403/04/09 (10:00 - 12:00) |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611144 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی عمومی | 1611160 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی عمومی | 1611159 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/11 (08:00 - 10:00) |
میکروبیولوژی عمومی | 1611160 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |