کارگاه ها و آزمایشگاه ها - دانشکده صنایع غذایی بهار
کارگاه ها و آزمایشگاه ها
حضور دکتر فخرالدین صالحی در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا
حضور دکتر فخرالدین صالحی در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا براساس اطلاعات پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI)، حضوردکتر فخرالدین صالحی از دانشکده صنایع غذایی بهار را در...
انتخاب آقای مهندس ثابت صولت به عنوان کارشناس آزمایشگاه برتر سال 1403
انتخاب آقای مهندس ثابت صولت به عنوان کارشناس آزمایشگاه برتر سال 1403 مراسم روز ملی آزمایشگاه مصادف با زاد روز پزشک و فیلسوف ایرانی حکیم اسماعیل جرجانی، به منظور گردهمایی و تجلیل از...

افتخارات و جوایز
افتخارات و جوایز