پیمایش
صرفنظر از محتوا
دانشکده
درباره دانشکده
تاریخچه
ریاست دانشکده
رؤسای پیشین
آلبوم عکس
سازمان دانشکده
معاونت آموزشی
معاونت تحصیلات تکمیلی
آموزش
آموزش
تقویم آموزشی
دروس ارائه شده
دوره کارشناسی
فرم ها و آئین نامه ها
تحصیلات تکمیلی
فرم ها و آئین نامه ها
سمینارها و پایان نامه ها
پژوهش
پژوهش
اولویت های پژوهشی
فرم های پژوهشی
کارگاه ها و آزمایشگاه ها
آزمایشگاه تکنولوژِی مواد غذایی
آزمایشگاه میکروبیولوژی
نشریات
افراد
اساتید
اساتید دانشکده
اساتید بازنشسته
کارکنان
گروه های آموزشی
گروه های آموزشی
گروه آموزشی صنایع غذایی
en
جستجو در دانشکده صنایع غذایی بهار :
دانشکده - دانشکده صنایع غذایی بهار
منو
خانه
مقالات
دروس
پایان نامهها
کتب
ارتباط با صنعت
اختراعات و اکتشافات
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/10/01
نفیسه دعوتی
علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی
کتابهای تألیفی و تصنیفی
"اکولوژی میکروبی: اکوسیستم های غذایی"
نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محبوبه سرابی، نسیم ادیب پور
انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. شماره 701،
1397،
شابک: ISBN: 978-964-386-376-0
>