پیمایش

  • صرف‌نظر از محتوا
  • دانشکده

    درباره دانشکده

    • تاریخچه
    • ریاست دانشکده
    • رؤسای پیشین
    • آلبوم عکس

    سازمان دانشکده

    • معاونت آموزشی
    • معاونت تحصیلات تکمیلی
  • آموزش

    آموزش

    • تقویم آموزشی
    • دروس ارائه شده

    دوره کارشناسی

    • فرم ها و آئین نامه ها

    تحصیلات تکمیلی

    • فرم ها و آئین نامه ها
    • سمینارها و پایان نامه ها
  • پژوهش

    پژوهش

    • اولویت های پژوهشی
    • فرم های پژوهشی

    کارگاه ها و آزمایشگاه ها

    • آزمایشگاه تکنولوژِی مواد غذایی
    • آزمایشگاه میکروبیولوژی
    • نشریات
  • افراد

    اساتید

    • اساتید دانشکده
    • اساتید بازنشسته
    • کارکنان
  • گروه های آموزشی

    گروه های آموزشی

    • گروه آموزشی صنایع غذایی
en

جستجو در دانشکده صنایع غذایی بهار :

دانشکده - دانشکده صنایع غذایی بهار

منو
خانه مقالات دروس پایان نامه‌ها کتب ارتباط با صنعت اختراعات و اکتشافات
نفیسه دعوتی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1404/02/18

نفیسه دعوتی

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

کتابهای تألیفی و تصنیفی

  1. "اکولوژی میکروبی: اکوسیستم های غذایی"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محبوبه سرابی، نسیم ادیب پور
    انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. شماره 701، 1397، شابک: ISBN: 978-964-386-376-0
آپارات تلگرام واتساپ سروش پیام رسان بله ایتا

پیوندها

  • دفتر مقام معظم رهبری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
  • صندوق رفاه دانشجویان
  • بنیاد نخبگان استان همدان
  • شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران(شاعا)
  • دانشگاه بین‌المللی D-۸
  • معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری
  • پورتال امام خمینی (ره)
  • سامانه تدارکات الکترونیکی دولت
  • ریاست جمهوری اسلامی ایران
  • دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
  • پارک علم و فناوری همدان
  • مرکز آپا دانشگاه بوعلی سینا
  • دبیرستان پسرانه دانشگاه بوعلی سینا
  • سامانه پاسخگوئی به شکایات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دسترسی

  • سامانه شفافیت
  • بیانیه صیانت از داده‌ها
  • گزارش آماری وب‌ سایت

ارتباط با ما

نشانی

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کدپستی

۶۵۱۷۸-۳۸۶۹۵

شماره تماس

31400000 - 081

پست الکترونیک

info[at]basu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این وبگاه متعلق به دانشکده صنایع غذایی بهار است.پیاده سازی توسط سپهرافزار ایرانیان