جستجو - دانشکده صنایع غذایی بهار
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
گزیده از آئین نامه های دانشجویی
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
وفات آیت الله سیدمحمود طالقانی اولین امام جمعه تهران ( 1358 ه ش )
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
یا د وخاطره شهدای قیام 17 شهریور ماه گرامی باد
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
لیست دروس ارایه شده در سال 95 - 94
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
ویژگیهای اخلاقی رئیس جمهور شهید محمدعلی رجایی و نخست وزیر ایشان شهید محمدجواد باهنر
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
مشاهده تقویم آموزشی 941
-
محتوای سایت · درج شده توسط پشتیبان سپهرافزار ایرانیان
سالروز بازگشت سرفرازانه آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد
-
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
استفاده از فناوري هاي ميدان مغناطيسي، فراصوت و فروسرخ براي بهبود كيفيت پودر جوانه كينوا جهت توليد پنكيك فاقد گلوتن نوع: Type: مقطع: Segment: کارشناسی ارشد عنوان: Title: استفاده از فناوري هاي ميدان...
-
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
صفحه اصلی جزئیات خبر اطلاعرسانی ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1404 14 10 2025 04:34 کد خبر : 21567560 تعداد بازدید : 1760 ضمن عرض سلام و خوشامدگویی خدمت شما پذیرفته شدگان آزمون سراسری در...
-
نخسیتن نشست تخصصی ارتباط با صنعت دانشکده صنایع غذایی بهار با کارخانه صنایع شیر پگاه همدان برگزار گردید.نخستین نشست ارتباط با صنعت دانشکده صنایع غذایی بهار در سال 1404
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
صفحه اصلی جزئیات خبر نخسیتن نشست تخصصی ارتباط با صنعت دانشکده صنایع غذایی بهار با کارخانه صنایع شیر پگاه همدان برگزار گردید. نخستین نشست ارتباط با صنعت دانشکده صنایع غذایی بهار در سال 1404 31 05...
-
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
تاثير آب مغناطيسي شده بر رشد، فنل كل و زمان خشك شدن جوانه هاي جو دوسر و بررسي ويژگي هاي كيفي، بافتي و حسي پنكيك فاقد گلوتن تهيه شده از پودر آنها نوع: Type: مقطع: Segment: کارشناسی ارشد عنوان:...
-
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
صفحه اصلی جزئیات خبر بازدید معاون محترم پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشکده صنایع غذایی بهار 06 09 2025 05:16 کد خبر : 20597106 تعداد بازدید : 2235 با توجه به برگزاری نود و نهمین اجلاس...
-
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
بررسي امكان جايگزيني شكر با شيرين بيان و ايزومالت در فرمولاسيون ژله كم كالري فراسودمند حاوي اينولين نوع: Type: مقطع: Segment: کارشناسی ارشد عنوان: Title: بررسي امكان جايگزيني شكر با شيرين بيان و...
-
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
تولید و بررسی ویژگی های فیلم زیست تجزیه پذیر ایزوله پروتئین دانه کتان کش (کاملینا ساتیوا) حاوی صمغ فارسی نوع: Type: مقطع: Segment: کارشناسی ارشد عنوان: Title: تولید و بررسی ویژگی های فیلم زیست...
-
بررسی چالش ها و مشکلات و راه های رفع موانع توسعه دانشکده صنایع غذایی• برگزاری جلسه مشترک ریاست محترم دانشگاه و هیات همراه با فرمانداری
محتوای سایت · درج شده توسط مهدی فریدونی
صفحه اصلی جزئیات خبر بررسی چالش ها و مشکلات و راه های رفع موانع توسعه دانشکده صنایع غذایی • برگزاری جلسه مشترک ریاست محترم دانشگاه و هیات همراه با فرمانداری 10 06 2025 04:39 کد خبر : 19831464 تعداد...