| | | | | | | | |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611144 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی عمومی | 1611160 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی عمومی | 1611160 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی عمومی | 1611159 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1402/04/05 (08:00 - 10:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611166 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (12:00 - 14:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611165 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هفته های فرد سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1402/04/10 (10:00 - 12:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611166 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611194 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611193 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1401/11/05 (09:00 - 11:00) |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611184 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | آریو امامی فر | هرهفته دوشنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611183 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/10/24 (09:00 - 11:00) |
اصول مهندسی صنایع غذائی 2 | 1611035 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هفته های فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/27 (11:00 - 13:00) |
اصول نگهداری مواد غذایی | 1611030 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/01 (09:00 - 11:00) |
بیوشیمی عمومی | 1611007 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های فرد چهارشنبه (14:00 - 16:00) | 1401/10/24 (09:00 - 11:00) |
بیولوژی سلولی | 1611013 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هفته های فرد چهارشنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/08 (11:00 - 13:00) |
تجزیه مواد غذایی | 1611168 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تجزیه مواد غذایی | 1611168 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
تجزیه مواد غذایی | 1611167 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 14 | مصطفی کرمی | هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1401/11/08 (11:00 - 13:00) |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611172 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611171 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | 1401/10/28 (09:00 - 11:00) |