| | | | | | | | |
شیمی عمومی | 1611148 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 03 | آرش تیرانداز | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
شیمی عمومی | 1611148 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آرش تیرانداز | هرهفته سه شنبه (12:00 - 14:00) | نامشخص |
شیمی عمومی | 1611147 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آرش تیرانداز | هرهفته دو شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/10/22 (10:30 - 12:30) |
شیمی مواد غذایی 1 | 1611063 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هفته های فرد یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/10/25 (08:30 - 10:30) |
صنایع آشامیدنیها | 1611069 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/28 (10:30 - 12:30) |
صنایع غذایی پیشرفته | 1611129 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نرجس آقاجانی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/25 (14:00 - 16:00) |
غذاهای فرا سودمند | 1611082 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | 1400/10/20 (08:30 - 10:30) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611163 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/10/27 (08:30 - 10:30) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | نفیسه دعوتی | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611166 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611194 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | 1611116 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/02 (08:00 - 10:00) |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611184 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | 1611136 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/08 (14:00 - 16:00) |
اقتصاد و مدیریت صنعتی | 1611020 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | هفته های فرد چهار شنبه (16:00 - 18:00) | 1400/04/05 (10:00 - 12:00) |
تغذیه | 1611094 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های زوج چهار شنبه (16:00 - 18:00) | 1400/04/08 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی پس از برداشت | 1611121 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/03/31 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611172 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | 1611114 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/09 (08:00 - 10:00) |