| | | | | | | | |
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | 1611116 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/02 (08:00 - 10:00) |
اصول مهندسی صنایع غذائی 1 | 1611034 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | هفته های زوج سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1403/04/11 (10:00 - 12:00) |
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | 1611136 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/03 (10:00 - 12:00) |
اقتصاد و مدیریت صنعتی | 1611020 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هفته های فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | 1403/03/29 (10:00 - 12:00) |
پدیده های انتقال در صنایع غذایی | 1611197 | 3 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هفته های زوج سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/03 (10:00 - 12:00) |
تغذیه | 1611094 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های زوج دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/02 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی پس از برداشت | 1611121 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1403/03/29 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | 1611114 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1403/04/13 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی غلات | 1611174 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | امیر دارائی گرمه خانی | هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی غلات | 1611174 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | امیر دارائی گرمه خانی | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی غلات | 1611173 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | امیر دارائی گرمه خانی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/09 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611169 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | 1403/04/04 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611170 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نامشخص |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611170 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
رسم فنی و نقشه کشی | 1611158 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 02 | فخرالدین صالحی | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
رسم فنی و نقشه کشی | 1611158 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
رسم فنی و نقشه کشی | 1611157 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | فخرالدین صالحی | هفته های فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | 1403/04/13 (10:00 - 12:00) |
شیمی مواد غذایی 2 | 1611064 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/13 (08:00 - 10:00) |
طرح آزمایشات در صنایع غذایی | 1611162 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | سیدسعید موسوی | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
طرح آزمایشات در صنایع غذایی | 1611161 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | سیدسعید موسوی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1403/04/16 (08:00 - 10:00) |