اساتید دانشکده

نرجس آقاجانی

change-logo

نرجس آقاجانی   (EN Page)

استادیار 
شماره تماس: 34220465
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
اثر پوشش دهی با صمغ های دانه ریحان و گوار بر سینتیک انتقال جرم و کیفیت برش های پرتقال آب زدایی شده به روش های اسمزی- فراصوت و هوای داغ کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/19
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/08/16
استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 کارشناسی ارشد دانلود 1401/11/30
تاثیر فیلم خوراکی زئین ذرت و عصاره شوید بر افزایش ماندگاری ماهی کپور معمولی در شرایط یخچال کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/09
علیرضا درعلی بنی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/08/16
علی ذوالفقاری تاثیر فیلم خوراکی زئین ذرت و عصاره شوید بر افزایش ماندگاری ماهی کپور معمولی در شرایط یخچال کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/09
علیرضا زمانی استفاده از شیره انگور در فرمولاسیون جدید خامه صبحانه غنی شده با ویتامین D3 کارشناسی ارشد دانلود 1401/11/30
پریسا علی محمدلو بهینه سازی فرمولاسیون کالباس ماهی غنی شده با کلسیم و ویتامین D و بررسی خواص کیفی محصول تولیدی در طول نگهداری کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/15
حنانه گندم کار ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
فهیمه احمدی تاثیر افزودن آرد هسته زردآلو و عصاره مالت برکیفیت و خواص حسی کیک اسفنجی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/19
سحر جمالی افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل کارشناسی ارشد دانلود 1397/07/09
سمیرا جوانی سراجی تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های تفاله انار در پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی در دماهای مختلف کارشناسی ارشد دانلود 1397/08/14
حکیمه حسن عبدالی بررسی اثرات پوشش دهی ژل آلوئه ورا غنی شده با عصاره دارچین بر عمر انبارداری میوه خرمالو کارشناسی ارشد دانلود 1396/11/16
سپیده رحمتی بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های میوه سماق در پایداری اکسیداتیو روغن خوراکی تحت حرارت کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
زینب زنگانه تولید و بررسی فیلم های خوراکی ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر کارشناسی ارشد 1394/06/09
مهتاب صدیق بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نانوفیلم فعال غنی شده با اسانس شوید و نانو ذره اکسید روی بر پایه ایزوله پروتئین سویا کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/27
محدثه عبداللهی بهینه سازی تاثیر پوشش غنی شدة آلوئه ورا با اسانس گلپر بر ماندگاری برش های میوة پرتقال کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/16
آرزو مشیری روشن تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه ی زنیان و تأثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/24
صدف منصوری تولید سس مایونز فاقد نگهدارنده با استفاده از نانوامولسیون اسانس آویشن دنایی کارشناسی ارشد دانلود 1397/07/07
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
طرح آزمایشات در صنایع غذایی 1611161 2 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1401/04/01 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1400
طرح آزمایشات در صنایع غذایی 1611162 1 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم دوم 1400
فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی 1611135 2 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) 1401/03/30 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1400
بیوشیمی عمومی 1611007 3 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | هفته های فرد چهار شنبه (14:00 - 16:00) 1400/10/21 (08:30 - 10:30) ترم اول 1400
تجزیه مواد غذایی 1611168 2 02 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم اول 1400
تجزیه مواد غذایی 1611168 2 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم اول 1400
تکنولوژی قند 1611180 1 01 هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) نامشخص ترم اول 1400
تکنولوژی قند 1611179 2 01 هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) 1400/10/25 (10:30 - 12:30) ترم اول 1400
تکنولوژی قند 1611180 1 02 هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم اول 1400
صنایع غذایی پیشرفته 1611129 2 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) 1400/10/25 (14:00 - 16:00) ترم اول 1400
نمایش 21 - 30 از 30 نتیجه
از 2