اساتید دانشکده

نفیسه دعوتی

نفیسه دعوتی

نفیسه دعوتی   (EN Page)

استادیار 
شماره تماس: 38241486
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
اثر نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی مایونز در طی مدت ماندگاری آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
اثر خمیر ترش، شلغم و کدو حلوایی در تقویت ارزش غذایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص حسی و ضد میکروبی دوینه کارشناسی ارشد دانلود 1401/07/20
داسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی و کاربرد آن در صنعت نانوایی کارشناسی ارشد دانلود 1402/02/31
اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
اثر صمغ های مختلف بر پایداری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آبومین کارشناسی ارشد دانلود 1402/04/21
ویژگی های فیزیکی و ضد میکروبی نانو لیپوزوم های حاوی اکسید روی تهیه شده با روش حرارتی و آب پوشانی لایه نازک کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/07
سوده یوسفی فخر داسازی و شناسایی باکتری های تولید کننده آمیلاز مقاوم به حرارت از فاضلاب کارخانه کنسروسازی و کاربرد آن در صنعت نانوایی کارشناسی ارشد دانلود 1402/02/31
احمد باسم محمد الکعبی اثر اسانس سیاه دانه (Nigella sativa. L) بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی پنیر کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
سحر بهرامی اثر خمیر ترش، شلغم و کدو حلوایی در تقویت ارزش غذایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص حسی و ضد میکروبی دوینه کارشناسی ارشد دانلود 1401/07/20
میترا خانجانیان پاک تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک L. acidophilus و L. casei بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و بافتی سس مایونز پروبیوتیک طی زمان ماندگاری کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/07
مبین زمان خواص فناورانه جدایه های باکتری های اسید لاکتیک ماست گوسفندی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/16
پروین سوری ویژگی های فیزیکی و ضد میکروبی نانو لیپوزوم های حاوی اکسید روی تهیه شده با روش حرارتی و آب پوشانی لایه نازک کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
اسما مرادی اثر نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی مایونز در طی مدت ماندگاری آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
زهرا مشهدی اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
میکروبیولوژی عمومی 1611012 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) 1398/03/27 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1397
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 1611062 2 01 هرهفته یک شنبه (14:00 - 15:00) | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1398/03/29 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1397
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 1611062 2 02 هرهفته یک شنبه (14:00 - 15:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) 1398/03/29 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1397
نمایش 81 - 83 از 83 نتیجه
از 5