| | | | | | | | |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | 1611176 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611169 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/03/31 (08:00 - 10:00) |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 1611170 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
شیمی مواد غذایی 2 | 1611064 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/12 (10:00 - 12:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611181 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/03/31 (10:00 - 12:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611182 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی | 1611133 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | 1400/04/05 (14:00 - 16:00) |
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی | 1611134 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/03/31 (14:00 - 16:00) |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611186 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611185 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/04/07 (10:00 - 12:00) |
کنسرو سازی | 1611177 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/12 (10:00 - 12:00) |
کنسرو سازی | 1611178 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611144 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611143 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/02 (14:00 - 16:00) |
میکروبیولوژی عمومی | 1611159 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/05 (10:00 - 12:00) |
میکروبیولوژی عمومی | 1611160 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611165 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/05 (08:00 - 10:00) |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611193 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/11/01 (08:00 - 10:00) |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611183 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/10/20 (08:00 - 10:00) |