تغذیه
|
3 |
هفته هاي زوج دوشنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/4/2
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1)
|
2 |
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/4/13
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی
|
2 |
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00)
|
1403/4/11
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
کنسرو سازی
|
2 |
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/4/4
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
2 |
هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00)
|
1403/4/11
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
1 |
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی
|
2 |
هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/4/11
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |