Faculty - دانشکده صنایع غذایی بهار

Assistant Professor
Update: 2025-02-20
Narjes Aghajani
Bahar Faculty of Food Science and Technology / Department of Food Industeries
Journal Paper
-
"Influence of extraction techniques on the efficiency of pomegranate (Punica granatum L.) peel extracts in oxidative stability of edible oils"
narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سمیرا جوانی سراجی
Food Science & Nutrition, 2023 -
"Effects of basil seed and guar gums coatings on sensory attributes and quality of dehydrated orange slices using osmotic-ultrasound method"
Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2023 -
"Effect of ultrasonic pretreatments and process condition on mass transfer rate during osmotic dehydration of orange slices"
Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"Edible film based on corn zein containing dill extract and essential oil/β-cyclodextrin inclusion complex: Shelf life enhancement of common carp fillet"
narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, علی ذوالفقاری
Food Science & Nutrition, 2023 -
"Effect of extraction methods on the efficiency of sumac (Rhus coriaria L.) fruit extract in soybean oil quality during accelerated conditions"
narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سپیده رحمتی
Food Science & Nutrition, 2022 -
"Response surface optimization of the effect of Aloe vera gel coating enriched with golpar essential oil on the shelf life, postharvest quality, color change and sensory attributes of fresh-cut orange fruit"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, محدثه عبداللهی
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2022 -
"Response surface optimization of cupcake physicochemical and sensory attributes during storage period: Effect of apricot kernel flour addition"
Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, فهیمه احمدی
Food Science & Nutrition, 2022 -
"Stability and antibacterial activity of Thymus daenensis L. essential oil nanoemulsion in mayonnaise"
Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Alireza Nourian, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, صدف منصوری
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2021 -
"Incorporation of omega‐3 fatty acid‐rich grape seed oil in yoghurt: Response surface optimization of physicochemical, textural, and sensory attributes during refrigerated storage"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Atusa Kokabian, Mostafa Soltani, shima jafarzadeh, samane kokabi, shahriar dabirian
Food Science & Nutrition, 2021 -
"Mathematical Modeling of Thin Layer Drying of Pomegranate (Punica granatum L.) Arils: Various Drying Methods"
mohamadjafar baniardalan, Amir Daraei Garmakhany, Mojtaba Nouri, narjes aghajani, Zahra Mazandarani
Journal of Agricultural Science and Technology, 2017 -
"Optimization of the new formulation of ice cream with native Iranian seed gums (Lepidium perfoliatum and Lepidium sativum) using response surface methodology (RSM)"
narjes aghajani, Mojtaba Azari-Anpar, Morteza Khomeiri, Naser Soltani Tehrani
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2017 -
"Response surface optimization of low-fat ice cream production by using resistant starch and maltodextrin as a fat replacing agent"
narjes aghajani, Mojtaba Azari-Anpar, Morteza Khomeiri, Hamed Ghafouri-Oskuei
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2017 -
"Using the adaptive fuzzy-neural system (ANFIS) in modeling storage conditions of grape fruits coated with maltodextrin containing potassium nanocarbonate and Pyracantha extract"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Alireza Shayganfar, Maryam Ebrahimi, rohollah karimi
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2024 -
"خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ"
Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohammad amin nourozi
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایشماندگاری فیله ماهی قزل آلا"
Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, narjes aghajani, سحر جمالی
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2023 -
"بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ"
Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohammad amin nourozi
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"مدل سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی های رنگی دانه های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, امید هدایتی دزفولی
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021 -
"بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021 -
"بهینه سازی تأثیر اسانس های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021 -
"بهینه یابی اثر صمغ های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohsen dalvi isfahan
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021 -
"غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس های زیره، رازیانه و میخک"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021 -
"عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی"
Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2020 -
"کاربرد پوشش دهی با صمغ به دانه حاوی عصاره دارچین در انبارداری میوه خرمالو"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
علوم و فنون بسته بندي, 2019 -
"بهینه سازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2018 -
"بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری بیوتیک هویچ"
narjes aghajani, sima sharei, mehrnosh Tadaioni
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018 -
"بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
narjes aghajani
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018 -
"بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام"
Abbas Ali Sari, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
فناوري هاي جديد در صنعت غذا, 2018 -
"بهینه سازی غیرفعال سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2017 -
"تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر"
Mahdi Kashaninejad, narjes aghajani, alireza Sadeghi mahounak, mohammad ghorbani, zinab zanganeh
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017
Conference Paper
-
"ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, حنانه گندم کار
3rd International Conference on Agricultural Engineering Studies, Agriculture and Plant Breeding, 2022 -
"بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی سماق بر روغن سویا تحت حرارت"
narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سپیده رحمتی
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"Effect of Aloe vera gel Coating Incorporated with Golpar Essential Oil On Acidity and pH Properties of Fresh-cuts Oranges"
narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, محدثه عبداللهی
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"Preservating Acid ascorbic and Moisture Content In Ready-to-eat Fresh-cuts Orange Coated with Aloe vera Enriched with Golpar’s Essential oil"
narjes aghajani, محدثه عبداللهی, Behnaz bazargani-Gilani
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انار در پایداری اکسیداتیو روغن حیوانی تحت حرارت"
narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سمیرا جوانی سراجی
دومين كنفرانس بين المللي فناوريهاي نوين در علوم, 2019 -
"اولتراسوند و مایکروویو به عنوان روش های نوین در استخراج از مواد گیاهی"
narjes aghajani, Majid Dowlati, Younes Jalilian
The 9th National conference of Medicinal Herbs and Stable Agriculture, 2019 -
"ویژگی های نانوامولسیون آویشن دنایی و مقایسه رفتار لیستریا مونوسیتوژنز تحت تاثیر اسانس و نانوامولسیون آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)"
Mohamadreza Pajohi-Alamoti, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, صدف منصوری
اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018 -
"مقایسه انواع روش های عصاره گیری غوطه روی، التراسوند و ترکیب آن ها بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف تفاله انار"
narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سمیرا جوانی سراجی
اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018 -
"بررسی پایداری نانوامولسیون اسانس زنجیل و خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن در شرایط آزمایشگاهی"
Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, narjes aghajani, سحر جمالی
اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018 -
"تولید خلال های نیمه سرخ شده سیب زمینی کم چرب با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه مخلوط صمغ پکتین و کربوکسی متیل سلولز"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, reyhane noraleie
Promotion of Scientific and Regional Cooperation on Food and Agricultural Sciences, 2018 -
"ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی چای کوهی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
Promotion of Scientific and Regional Cooperation on Food and Agricultural Sciences, 2018 -
"Effect of cinnamon extract on the carotenoid content of persimmon fruit during storage time"
Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, حکیمه حسن عبدالی
هفتمين كنگره ملي گياهان دارويي, 2018 -
"Evaluation of Antimicrobial Activity of Stachys lavandulifolia Essential oil in Iranian Yoghurt Drink"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018 -
"Response surface optimization of the effect of essential oil on peroxidase enzyme activity in edible vegetables"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018 -
"بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
دومين همايش ملي فن آوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي, 2017 -
"بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری"
Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
دومين همايش ملي فن آوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي, 2017 -
"مروری بر پوشش های خوراکی بر پایه ترکیبات پلی ساکاریدی"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
كنفرانس بين المللي كشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سوم, 2017 -
"فرمولاسیون پوشش های خوراکی و بسته بندی های فعال"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
كنفرانس بين المللي كشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سوم, 2017 -
"کاربرد پوشش های خوراکی در تکنولوژی پس از برداشت میوه ها و سبزیجات"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
كنفرانس بين المللي كشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سوم, 2017 -
"مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017 -
"بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017 -
"سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Atusa Kokabian
The 3rd national Conference on innovative achievement in Agricultural Sciences & Food Industries, 2017 -
"بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی 5 نمونه عسل تک گل ایرانی"
فرزانه حیدری, narjes aghajani
اولين كنگره بين المللي وبيست و چهارمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران, 2016 -
"بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز در مدل آزمایشگاهی"
Abbas Ali Sari, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
اولين كنگره بين المللي وبيست و چهارمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران, 2016 -
"تولید و بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختاری فیلمهای ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر"
Mahdi Kashaninejad, narjes aghajani, alireza Sadeghi mahounak, mohammad ghorbani, zinab zanganeh
3th Great Food Science and Technology Conference, 2015 -
"حرارت دهی اهمیک، اهمیت و کاربرد آن در فرآوری مواد غذایی"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Ali ebrahimipour
همايش ملي نقش صنايع تبديلي در علوم كشاورزي, 2015 -
"کاربرد بیوپلیمرهای زیست فعال ضدمیکروبی در بسته بندی فرآورده های گوشتی"
Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, توران کرمی, Ali ebrahimipour, shamsi karami
همايش ملي نقش صنايع تبديلي در علوم كشاورزي, 2015