Narjes Aghajani

Assistant Professor

Update: 2025-02-20

Narjes Aghajani

Bahar Faculty of Food Science and Technology / Department of Food Industeries

Journal Paper

  1. "Influence of extraction techniques on the efficiency of pomegranate (Punica granatum L.) peel extracts in oxidative stability of edible oils"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سمیرا جوانی سراجی
    Food Science & Nutrition, 2023
  2. "Effects of basil seed and guar gums coatings on sensory attributes and quality of dehydrated orange slices using osmotic-ultrasound method"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2023
  3. "Effect of ultrasonic pretreatments and process condition on mass transfer rate during osmotic dehydration of orange slices"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  4. "Edible film based on corn zein containing dill extract and essential oil/β-cyclodextrin inclusion complex: Shelf life enhancement of common carp fillet"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, علی ذوالفقاری
    Food Science & Nutrition, 2023
  5. "Effect of extraction methods on the efficiency of sumac (Rhus coriaria L.) fruit extract in soybean oil quality during accelerated conditions"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سپیده رحمتی
    Food Science & Nutrition, 2022
  6. "Response surface optimization of the effect of Aloe vera gel coating enriched with golpar essential oil on the shelf life, postharvest quality, color change and sensory attributes of fresh-cut orange fruit"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, محدثه عبداللهی
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2022
  7. "Response surface optimization of cupcake physicochemical and sensory attributes during storage period: Effect of apricot kernel flour addition"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, فهیمه احمدی
    Food Science & Nutrition, 2022
  8. "Stability and antibacterial activity of Thymus daenensis L. essential oil nanoemulsion in mayonnaise"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Alireza Nourian, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, صدف منصوری
    JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2021
  9. "Incorporation of omega‐3 fatty acid‐rich grape seed oil in yoghurt: Response surface optimization of physicochemical, textural, and sensory attributes during refrigerated storage"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Atusa Kokabian, Mostafa Soltani, shima jafarzadeh, samane kokabi, shahriar dabirian
    Food Science & Nutrition, 2021
  10. "Mathematical Modeling of Thin Layer Drying of Pomegranate (Punica granatum L.) Arils: Various Drying Methods"
    mohamadjafar baniardalan, Amir Daraei Garmakhany, Mojtaba Nouri, narjes aghajani, Zahra Mazandarani
    Journal of Agricultural Science and Technology, 2017
  11. "Optimization of the new formulation of ice cream with native Iranian seed gums (Lepidium perfoliatum and Lepidium sativum) using response surface methodology (RSM)"
    narjes aghajani, Mojtaba Azari-Anpar, Morteza Khomeiri, Naser Soltani Tehrani
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2017
  12. "Response surface optimization of low-fat ice cream production by using resistant starch and maltodextrin as a fat replacing agent"
    narjes aghajani, Mojtaba Azari-Anpar, Morteza Khomeiri, Hamed Ghafouri-Oskuei
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2017
  13. "Using the adaptive fuzzy-neural system (ANFIS) in modeling storage conditions of grape fruits coated with maltodextrin containing potassium nanocarbonate and Pyracantha extract"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Alireza Shayganfar, Maryam Ebrahimi, rohollah karimi
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2024
  14. "خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohammad amin nourozi
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  15. "کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایشماندگاری فیله ماهی قزل آلا"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, narjes aghajani, سحر جمالی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2023
  16. "بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohammad amin nourozi
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  17. "مدل سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی های رنگی دانه های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, امید هدایتی دزفولی
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021
  18. "بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021
  19. "بهینه سازی تأثیر اسانس های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021
  20. "بهینه یابی اثر صمغ های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, mohsen dalvi isfahan
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021
  21. "غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس های زیره، رازیانه و میخک"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021
  22. "عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2020
  23. "کاربرد پوشش دهی با صمغ به دانه حاوی عصاره دارچین در انبارداری میوه خرمالو"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
    علوم و فنون بسته بندي, 2019
  24. "بهینه سازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2018
  25. "بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری بیوتیک هویچ"
    narjes aghajani, sima sharei, mehrnosh Tadaioni
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018
  26. "بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
    narjes aghajani
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018
  27. "بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام"
    Abbas Ali Sari, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
    فناوري هاي جديد در صنعت غذا, 2018
  28. "بهینه سازی غیرفعال سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2017
  29. "تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر"
    Mahdi Kashaninejad, narjes aghajani, alireza Sadeghi mahounak, mohammad ghorbani, zinab zanganeh
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017

Conference Paper

  1. "ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
    Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, حنانه گندم کار
    3rd International Conference on Agricultural Engineering Studies, Agriculture and Plant Breeding, 2022
  2. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی سماق بر روغن سویا تحت حرارت"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سپیده رحمتی
    3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019
  3. "Effect of Aloe vera gel Coating Incorporated with Golpar Essential Oil On Acidity and pH Properties of Fresh-cuts Oranges"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, محدثه عبداللهی
    3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019
  4. "Preservating Acid ascorbic and Moisture Content In Ready-to-eat Fresh-cuts Orange Coated with Aloe vera Enriched with Golpar’s Essential oil"
    narjes aghajani, محدثه عبداللهی, Behnaz bazargani-Gilani
    3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019
  5. "تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انار در پایداری اکسیداتیو روغن حیوانی تحت حرارت"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سمیرا جوانی سراجی
    دومين كنفرانس بين المللي فناوريهاي نوين در علوم, 2019
  6. "اولتراسوند و مایکروویو به عنوان روش های نوین در استخراج از مواد گیاهی"
    narjes aghajani, Majid Dowlati, Younes Jalilian
    The 9th National conference of Medicinal Herbs and Stable Agriculture, 2019
  7. "ویژگی های نانوامولسیون آویشن دنایی و مقایسه رفتار لیستریا مونوسیتوژنز تحت تاثیر اسانس و نانوامولسیون آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, صدف منصوری
    اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018
  8. "مقایسه انواع روش های عصاره گیری غوطه روی، التراسوند و ترکیب آن ها بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف تفاله انار"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سمیرا جوانی سراجی
    اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018
  9. "بررسی پایداری نانوامولسیون اسانس زنجیل و خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن در شرایط آزمایشگاهی"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Abbas Ali Sari, narjes aghajani, سحر جمالی
    اولين كنگره ملي بهداشت مواد غذايي, 2018
  10. "تولید خلال های نیمه سرخ شده سیب زمینی کم چرب با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه مخلوط صمغ پکتین و کربوکسی متیل سلولز"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, reyhane noraleie
    Promotion of Scientific and Regional Cooperation on Food and Agricultural Sciences, 2018
  11. "ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی چای کوهی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Promotion of Scientific and Regional Cooperation on Food and Agricultural Sciences, 2018
  12. "Effect of cinnamon extract on the carotenoid content of persimmon fruit during storage time"
    Abbas Ali Sari, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, حکیمه حسن عبدالی
    هفتمين كنگره ملي گياهان دارويي, 2018
  13. "Evaluation of Antimicrobial Activity of Stachys lavandulifolia Essential oil in Iranian Yoghurt Drink"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018
  14. "Response surface optimization of the effect of essential oil on peroxidase enzyme activity in edible vegetables"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018
  15. "بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    دومين همايش ملي فن آوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي, 2017
  16. "بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    دومين همايش ملي فن آوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي, 2017
  17. "مروری بر پوشش های خوراکی بر پایه ترکیبات پلی ساکاریدی"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
    كنفرانس بين المللي كشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سوم, 2017
  18. "فرمولاسیون پوشش های خوراکی و بسته بندی های فعال"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
    كنفرانس بين المللي كشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سوم, 2017
  19. "کاربرد پوشش های خوراکی در تکنولوژی پس از برداشت میوه ها و سبزیجات"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, samira dalir
    كنفرانس بين المللي كشاورزي، محيط زيست و منابع طبيعي در هزاره سوم, 2017
  20. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017
  21. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017
  22. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Atusa Kokabian
    The 3rd national Conference on innovative achievement in Agricultural Sciences & Food Industries, 2017
  23. "بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی 5 نمونه عسل تک گل ایرانی"
    فرزانه حیدری, narjes aghajani
    اولين كنگره بين المللي وبيست و چهارمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران, 2016
  24. "بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز در مدل آزمایشگاهی"
    Abbas Ali Sari, narjes aghajani, آرزو مشیری روشن
    اولين كنگره بين المللي وبيست و چهارمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران, 2016
  25. "تولید و بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختاری فیلم­های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر"
    Mahdi Kashaninejad, narjes aghajani, alireza Sadeghi mahounak, mohammad ghorbani, zinab zanganeh
    3th Great Food Science and Technology Conference, 2015
  26. "حرارت دهی اهمیک، اهمیت و کاربرد آن در فرآوری مواد غذایی"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Ali ebrahimipour
    همايش ملي نقش صنايع تبديلي در علوم كشاورزي, 2015
  27. "کاربرد بیوپلیمرهای زیست فعال ضدمیکروبی در بسته بندی فرآورده های گوشتی"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, توران کرمی, Ali ebrahimipour, shamsi karami
    همايش ملي نقش صنايع تبديلي در علوم كشاورزي, 2015