Ashraf Gohari Ardabili

Assistant Professor

Update: 2024-12-21

Ashraf Gohari Ardabili

Bahar Faculty of Food Science and Technology / Department of Food Industeries

Journal Paper

  1. "Effects of basil seed and guar gums coatings on sensory attributes and quality of dehydrated orange slices using osmotic-ultrasound method"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2023
  2. "The effect of ultrasound pretreatment at different powers and temperatures on the drying process of cornelian cherry"
    Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, معین اینانلو
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  3. "Effect of ultrasonic pretreatments and process condition on mass transfer rate during osmotic dehydration of orange slices"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  4. "Response surface optimization of cupcake physicochemical and sensory attributes during storage period: Effect of apricot kernel flour addition"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, فهیمه احمدی
    Food Science & Nutrition, 2022
  5. "An overview on some of important sources of natural antioxidants"
    Ashraf Gohari Ardabili, Hamid Akbarirad, Sayed Mohammad Kazemeini, Amin Mousavi Khaneghah
    International Food Research Journal, 2016
  6. "Improved Quality Attributes of Brabari and Lavash Flat Breads with Wheat Doughs Incorporated with Fenugreek Seed (Trigonella foenum graecum ) Gum"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fardokht Rahnama, Jafar Mohammadzadeh Milani
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2016
  7. "Effect of Edaphoclimatic Region and Fruit Ripening Stage on Fatty Acid Profile of Tree Olive Oil Cultivars"
    Ashraf Gohari Ardabili, Maryam Roshani, Mohammad Ali Sahari, Shiva Amirkaveei
    Current Nutrition & Food Science, 2016
  8. "Improved quality characteristics of Sangak bread by response surface optimisation of farinograph and extensograph traits of doughs formulated with fenugreek gum"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fardokht Rahnama, Jafar Mohammadzadeh Milani
    Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, 2015
  9. "انتخاب و ارزیابی مدل های خشک کردن لایه نازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برش های سیر در خشک کن فروسرخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, نوید گودینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  10. "تهیه و فرمولاسیون میکروکپسولهای حاوی عصاره رزماری با روشهای خشککه اوجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آنها"
    Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Aryou Emamifar, Reza Hoseyni Najaf Abadi
    فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2023
  11. "پیش بینی مقدار رطوبت برش های سیر هنگام خشک کردن فروسرخ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, نوید گودینی
    پژوهش های صنایع غذایی, 2023
  12. "تولید و ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, مریم نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2022
  13. "تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل سازی ریاضی خشک کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, نوید گودینی
    علوم غذایی و تغذیه, 2022
  14. "بررسی تجربی و مدل سازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, نوید گودینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2022
  15. "استفاده از روش انفیس برای مدل سازی فرآیند خشک کردن صمغ دانه "به" با خشک کن فروسرخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, نوید گودینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2022
  16. "بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2021
  17. "مدل سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک کن فروسرخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 2018
  18. "بهینه سازی شرایط تولید پودر پوره سیب زمینی به روش خشک کردن کف پوشی"
    Ashraf Gohari Ardabili, Atefe Pourmahdi, Mohebbat Mohebbi, Mehdi Varidi, Mohammadreza Salahi
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 2018
  19. "بهینه سازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2018
  20. "مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fakhreddin Salehi, Azar Nemati, Raziyeh Latifi Darab
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017
  21. "اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی"
    Ashraf Gohari Ardabili, مریم ساترابی, فاطمه سوری, Fakhreddin Salehi
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017
  22. "بهینه سازی غیرفعال سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2017
  23. "بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات"
    Ashraf Gohari Ardabili, Razieh Niazmand, Maryam Ajam
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2016
  24. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    Ashraf Gohari Ardabili, Sahar roshani, Akram Aryanfar
    Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology, 2015

Conference Paper

  1. "مروری بر روشهای تولید نانوامولسیونها و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    Ashraf Gohari Ardabili, پریسا شعبانی
    The 5th National Conference on Sustainable Development in Agricultural , Natural Resources and Environment of Iran, 2023
  2. "بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس های گیاهی"
    Ashraf Gohari Ardabili, نوید گودینی
    28th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2022
  3. "ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
    Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, حنانه گندم کار
    3rd International Conference on Agricultural Engineering Studies, Agriculture and Plant Breeding, 2022
  4. "ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی چای کوهی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    Promotion of Scientific and Regional Cooperation on Food and Agricultural Sciences, 2018
  5. "تولید خلال های نیمه سرخ شده سیب زمینی کم چرب با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه مخلوط صمغ پکتین و کربوکسی متیل سلولز"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, reyhane noraleie
    Promotion of Scientific and Regional Cooperation on Food and Agricultural Sciences, 2018
  6. "Evaluation of Antimicrobial Activity of Stachys lavandulifolia Essential oil in Iranian Yoghurt Drink"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018
  7. "Response surface optimization of the effect of essential oil on peroxidase enzyme activity in edible vegetables"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018
  8. "مقایسه آلودگی میکروبی همبرگرهای خام منجمد صنعتی و دستی در شهرستان مشهد"
    Ashraf Gohari Ardabili
    سومين همايش ملي دام و طيور شمال كشور, 2017
  9. "اثر اسپری کردن سطوح مختلف اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی بر کیفیت میکروبی گوشت گوساله"
    Ashraf Gohari Ardabili
    سومين همايش ملي دام و طيور شمال كشور, 2017
  10. "ارزیابی برخی از شاخص های کیفی عسل گون در استان اصفهان"
    Ashraf Gohari Ardabili
    سومين همايش ملي دام و طيور شمال كشور, 2017
  11. "بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    دومين همايش ملي فن آوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي, 2017
  12. "بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری"
    Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    دومين همايش ملي فن آوري هاي نوين برداشت و پس از برداشت محصولات كشاورزي, 2017
  13. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017
  14. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani
    اولين همايش ملي تكنولوژي هاي نوين در علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران, 2017
  15. "ارزیابی مقدار فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی آویشن کوهی منطقه نور"
    Ashraf Gohari Ardabili, Adele Divsalar
    2nd conference & exhibition on methods to increase the shelf life of food products, 2017
  16. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    Abbas Ali Sari, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Atusa Kokabian
    The 3rd national Conference on innovative achievement in Agricultural Sciences & Food Industries, 2017
  17. "بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    Ashraf Gohari Ardabili, Sahar roshani, Akram Aryanfar
    سومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي, 2015
  18. "بررسی امکان افزایش ماندگاری دوغ ایرانی با استفاده از اسانس آویشن"
    Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili, Leyla Bakhshi, Mohammad Khani
    1st seminar on methods to increase the shelf-life of food products, 2015
  19. "اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    Ashraf Gohari Ardabili, Sahar roshani, Akram Aryanfar
    3rd national conference on food science and technology, 2014
  20. "Effect of carboxymethyl cellulose, saalab and tragacanth coating agents on physicochemical and sensory properties of deep fried Doughnut"
    Ashraf Gohari Ardabili, Maryam Ajam, Razieh Niazmand
    1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids, 2014
  21. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    Ashraf Gohari Ardabili, Sahar roshani, Akram Aryanfar
    The 22rd Iranian Congress of Food Science and Technology, 2014
  22. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    Ashraf Gohari Ardabili, Sahar roshani, Akram Aryanfar
    The 22rd Iranian Congress of Food Science and Technology, 2014
  23. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کپک و مخمر در پنیر موزارلا ی نگهداری شده در دمای فریزر"
    Ashraf Gohari Ardabili, Sahar roshani, Akram Aryanfar
    اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي, 2014
  24. "ررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کپک و مخمر در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    Ashraf Gohari Ardabili, Sahar roshani, Akram Aryanfar
    National conference on passive defense in agriculture 2013, 2013
  25. "بررسی اثر افزودن عصاره برگ گیاه حرا در نگهداری روغن سویا"
    Ashraf Gohari Ardabili, Mohammad Ali Sahari, Mohammad molayi, Reza Esmaeilzadeh Kenari, Elahe Arbidar
    همايش ملي گياهان دارويي 92, 2013
  26. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه حرا با روش 2 و 2- دی فنیل -1- پیکریل هیدرازیل"
    Ashraf Gohari Ardabili, Mohammad Ali Sahari, Mohammad molayi, Reza Esmaeilzadeh Kenari, Elahe Arbidar
    همايش ملي گياهان دارويي 92, 2013