نرجس آقاجانی

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/12/02

نرجس آقاجانی

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Influence of extraction techniques on the efficiency of pomegranate (Punica granatum L.) peel extracts in oxidative stability of edible oils"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سمیرا جوانی سراجی
    Food Science & Nutrition, 2023
  2. "Effects of basil seed and guar gums coatings on sensory attributes and quality of dehydrated orange slices using osmotic-ultrasound method"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2023
  3. "Effect of ultrasonic pretreatments and process condition on mass transfer rate during osmotic dehydration of orange slices"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Fakhreddin Salehi, احمد رضا افتخاری
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  4. "Edible film based on corn zein containing dill extract and essential oil/β-cyclodextrin inclusion complex: Shelf life enhancement of common carp fillet"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, علی ذوالفقاری
    Food Science & Nutrition, 2023
  5. "Effect of extraction methods on the efficiency of sumac (Rhus coriaria L.) fruit extract in soybean oil quality during accelerated conditions"
    narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, سپیده رحمتی
    Food Science & Nutrition, 2022
  6. "Response surface optimization of the effect of Aloe vera gel coating enriched with golpar essential oil on the shelf life, postharvest quality, color change and sensory attributes of fresh-cut orange fruit"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, محدثه عبداللهی
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2022
  7. "Response surface optimization of cupcake physicochemical and sensory attributes during storage period: Effect of apricot kernel flour addition"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, فهیمه احمدی
    Food Science & Nutrition, 2022
  8. "Stability and antibacterial activity of Thymus daenensis L. essential oil nanoemulsion in mayonnaise"
    Mohamadreza Pajohi-Alamoti, Alireza Nourian, narjes aghajani, Behnaz bazargani-Gilani, صدف منصوری
    JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2021
  9. "Incorporation of omega‐3 fatty acid‐rich grape seed oil in yoghurt: Response surface optimization of physicochemical, textural, and sensory attributes during refrigerated storage"
    Amir Daraei Garmakhany, narjes aghajani, Atusa Kokabian, Mostafa Soltani, shima jafarzadeh, samane kokabi, shahriar dabirian
    Food Science & Nutrition, 2021
  10. "Mathematical Modeling of Thin Layer Drying of Pomegranate (Punica granatum L.) Arils: Various Drying Methods"
    mohamadjafar baniardalan, Amir Daraei Garmakhany, Mojtaba Nouri, narjes aghajani, Zahra Mazandarani
    Journal of Agricultural Science and Technology, 2017
  11. "Optimization of the new formulation of ice cream with native Iranian seed gums (Lepidium perfoliatum and Lepidium sativum) using response surface methodology (RSM)"
    narjes aghajani, Mojtaba Azari-Anpar, Morteza Khomeiri, Naser Soltani Tehrani
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2017
  12. "Response surface optimization of low-fat ice cream production by using resistant starch and maltodextrin as a fat replacing agent"
    narjes aghajani, Mojtaba Azari-Anpar, Morteza Khomeiri, Hamed Ghafouri-Oskuei
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2017
  13. "Using the adaptive fuzzy-neural system (ANFIS) in modeling storage conditions of grape fruits coated with maltodextrin containing potassium nanocarbonate and Pyracantha extract"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علیرضا شایگانفر، مریم ابراهیمی، روح الله کریمی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1402
  14. "خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، محمد امین نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  15. "کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایشماندگاری فیله ماهی قزل آلا"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، سحر جمالی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1401
  16. "بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، محمد امین نوروزی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  17. "مدل سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی های رنگی دانه های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، امید هدایتی دزفولی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1399
  18. "بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1399
  19. "بهینه سازی تاثیر اسانس های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1399
  20. "بهینه یابی اثر صمغ های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، محسن دلوی اصفهان
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1399
  21. "غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل سازی سطح پاسخ تاثیر اسانس های زیره، رازیانه و میخک"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1399
  22. "عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، آرزو مشیری روشن
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1398
  23. "کاربرد پوشش دهی با صمغ به دانه حاوی عصاره دارچین در انبارداری میوه خرمالو"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، سمیرا دلیر
    علوم و فنون بسته بندی، 1397
  24. "بهینه سازی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1396
  25. "بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری بیوتیک هویچ"
    نرجس آقاجانی، سیما شرعی، مهرنوش تدینی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1396
  26. "بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
    نرجس آقاجانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1396
  27. "بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام"
    عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، آرزو مشیری روشن
    فناوری های جدید در صنعت غذا، 1396
  28. "بهینه سازی غیرفعال سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1395
  29. "تولید و بررسی ویژگی های فیلم های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر"
    مهدی کاشانی نژاد، نرجس آقاجانی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، زینب زنگانه
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
    مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، حنانه گندم کار
    سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، 1400
  2. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی سماق بر روغن سویا تحت حرارت"
    نرجس آقاجانی، بهناز بازرگانی گیلانی، سپیده رحمتی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  3. "Effect of Aloe vera gel Coating Incorporated with Golpar Essential Oil On Acidity and pH Properties of Fresh-cuts Oranges"
    نرجس آقاجانی، بهناز بازرگانی گیلانی، محدثه عبداللهی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  4. "Preservating Acid ascorbic and Moisture Content In Ready-to-eat Fresh-cuts Orange Coated with Aloe vera Enriched with Golpar’s Essential oil"
    نرجس آقاجانی، محدثه عبداللهی، بهناز بازرگانی گیلانی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  5. "تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انار در پایداری اکسیداتیو روغن حیوانی تحت حرارت"
    نرجس آقاجانی، بهناز بازرگانی گیلانی، سمیرا جوانی سراجی
    دومین کنفرانس بین المللی فناوریهای نوین در علوم، 1397
  6. "اولتراسوند و مایکروویو به عنوان روش های نوین در استخراج از مواد گیاهی"
    نرجس آقاجانی، مجید دولتی، یونس جلیلیان
    نهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1397
  7. "ویژگی های نانوامولسیون آویشن دنایی و مقایسه رفتار لیستریا مونوسیتوژنز تحت تاثیر اسانس و نانوامولسیون آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)"
    محمدرضا پژوهی الموتی، نرجس آقاجانی، بهناز بازرگانی گیلانی، صدف منصوری
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  8. "مقایسه انواع روش های عصاره گیری غوطه روی، التراسوند و ترکیب آن ها بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف تفاله انار"
    نرجس آقاجانی، بهناز بازرگانی گیلانی، سمیرا جوانی سراجی
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  9. "بررسی پایداری نانوامولسیون اسانس زنجیل و خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن در شرایط آزمایشگاهی"
    محمدرضا پژوهی الموتی، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، سحر جمالی
    اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی، 1397
  10. "تولید خلال های نیمه سرخ شده سیب زمینی کم چرب با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه مخلوط صمغ پکتین و کربوکسی متیل سلولز"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، ریحانه نورعلیئی
    کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای (علوم صنایع غذایی و کشاورزی)، 1397
  11. "ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی چای کوهی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای (علوم صنایع غذایی و کشاورزی)، 1397
  12. "Effect of cinnamon extract on the carotenoid content of persimmon fruit during storage time"
    عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، حکیمه حسن عبدالی
    هفتمین کنگره ملی گیاهان دارویی، 1397
  13. "Evaluation of Antimicrobial Activity of Stachys lavandulifolia Essential oil in Iranian Yoghurt Drink"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    هفتمین کنگره بین المللی گیاهان دارویی شیراز، 1397
  14. "Response surface optimization of the effect of essential oil on peroxidase enzyme activity in edible vegetables"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    هفتمین کنگره بین المللی گیاهان دارویی شیراز، 1397
  15. "بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    دومین همایش ملی فن آوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی، 1396
  16. "بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری"
    اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    دومین همایش ملی فن آوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی، 1396
  17. "مروری بر پوشش های خوراکی بر پایه ترکیبات پلی ساکاریدی"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، سمیرا دلیر
    کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی در هزاره سوم، 1396
  18. "فرمولاسیون پوشش های خوراکی و بسته بندی های فعال"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، سمیرا دلیر
    کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی در هزاره سوم، 1396
  19. "کاربرد پوشش های خوراکی در تکنولوژی پس از برداشت میوه ها و سبزیجات"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، سمیرا دلیر
    کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی در هزاره سوم، 1396
  20. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  21. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  22. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    عباسعلی ساری، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، آتوسا کوکبیان
    سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی، 1395
  23. "بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی 5 نمونه عسل تک گل ایرانی"
    فرزانه حیدری، نرجس آقاجانی
    اولین کنگره بین المللی وبیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  24. "بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز در مدل آزمایشگاهی"
    عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی، آرزو مشیری روشن
    اولین کنگره بین المللی وبیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395
  25. "تولید و بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختاری فیلم­های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر"
    مهدی کاشانی نژاد، نرجس آقاجانی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، زینب زنگانه
    سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 1394
  26. "حرارت دهی اهمیک، اهمیت و کاربرد آن در فرآوری مواد غذایی"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، علی ابراهیمی پور
    همایش ملی نقش صنایع تبدیلی در علوم کشاورزی، 1394
  27. "کاربرد بیوپلیمرهای زیست فعال ضدمیکروبی در بسته بندی فرآورده های گوشتی"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، توران کرمی، علی ابراهیمی پور، شمسی کرمی
    همایش ملی نقش صنایع تبدیلی در علوم کشاورزی، 1394