برگزاری جلسه هماهنگی با کارخانه پگاه - دانشکده صنایع غذایی بهار
با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید. در ابتدا آقای دکتر کرمی ریاست محترم دانشکده با عرض خیرمقدم خدمت شرکت کنندگان در جلسه، به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخته و خواستار برقراری روابط دانشگاه با صنعت و همچنین همکاری بخش صنعت در پروژه های دانشجویی اعم از پایان نامه ها و رساله های دکتری شدند.
در بخش بعدی جناب آقای مهندس حاجی بابایی مدیر محترم تولید کارخانه پگاه همدان نیز به ارتباط دو نهاد دانشگاه و بخش صنعت با نگاهی مثبت نگریسته و اذعان داشتند که برای تولید فراورده های سلامت محور و فراسودمند بایستی علم بروز و همچنین بخش صنعتی مجهز داشته که در این بین به تجهیزات موجود در کارخانه لبنی پگاه اشاره فرموده و بیان داشتند که با برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت می توان از ظرفیت کارخانه جهت انجام پروژه های مورد نظر دانشگاه بهره جست.ایشان اعلام آمادگی پذیرش پایان نامه های دانشجویی جهت اجرا در کارخانه پگاه همدان را ابراز داشته و امیدوار شدند که این پروژه ها منتج به تولید محصول سلامت محور و فراسودمند برای جامعه گردد.
پس از ایشان نیز آقای مهندس شجاعی معاون محترم کارخانه با اشاره به وضعیت بازار و نیاز جامعه ابراز داشتد که در کنار تولید محصولات باید نگاه ویژه ای به رضایت مشتری نیز صورت گیرد، در کنار کمیت کیفیت را هم بایستی مد نظر قرار داد که این دو باید یک ارزش افزوده به همراه داشته باشند.
دکتر امامی فر معاون محترم دانشکده پس از عرض خیر مقدم نسبت به برگزاری اینچنین جلساتی ابراز خوشحالی و خرسندی نمودند و برگزاری کلاس ها و کارگاه ها در بخش صنعت برای دانشجویان را مطرح کرده که با موافقت و تأیید اعضای حاضر مواجه شد.
در این جلسه که بیشتر جهت هماهنگی برای امضای تفاهم نامه همکاری و هماهنگی بیشتر انجام گرفت به بخش طرح و توسعه نیز اشاره شد که مقرر شد برای برگزاری جلسات بیشتر تیمی از طرف دانشگاه و دانشکده در کارخانه حضور یابند.
پس از اتمام جلسه اعضای حاضر از امکانات آزمایشگاهی دانشکده بازدید نمودند.