برگزاری بازدیدهای علمی

27 Apr 2015
کد خبر : 6712059
تعداد بازدید : 5

برگزاری بازدید های علمی مرتبط با دروس در دانشکده صنایع غذایی

با توجه به محتوی دروس رشته صنایع غذایی لازم است که دانشجویان از نزدیک با پروسه تولید و تبدیل مواد غذایی آشنا گردند. بدین منظور دانشکده صنایع غذایی برای دروس مختلف بازدیدهایی از کارخانجات و مجتمع های کشت و صنعت در استان و خارج از استان برگزار می نماید. بطور مثال 2 اردیبهشت ماه دانشجویان از سیلوی اداره غله برای درس تکنولوژی غلات، 6 اردیبهشت ماه از کارخانه روغن ماهیدشت و روژین تاک کرمانشاه و روز 8 اردیبهشت از کارخانه پگاه همدان بازدید و از نزدیک با تولید و نگهداری مواد غذایی آشنا شدند.
این بازدیدها هرساله برای دروس مختلف برگزار می گردد که نشاندهنده ارزش نهادن به این رشته و دانشجویان صنایع غذایی می باشد.