آخرین اخبــــــــار

سمینارها و پایان نامه ها

مشاهده همه سمینارها و پایان نامه ها

5

اعضای هیأت علمی

79

دانشجویان کارشناسی

0

دانشجویان دکتری

38

دانشجویان کارشناسی ارشد

277

دانش آموختگان

1

گروه های آموزشی

...

طرح های پژوهشی

...

آزمایشگاه ها و کارگاه ها

دانشکده صنای غذایی بهار

دانشکده صنایع غذایی بهار با همت مسئولین دانشگاه بوعلی سینا و نیز مسئولین استانی و شهرستانی و با استعانت از خداوند متعال و نصب العین قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری در بهمن ماه ۱۳۹۰ تأسیس گردید. با توجه به پتانسیل­های استان و به خصوص شهرستان بهار در زمینه تولید محصولات کشاورزی و دامی و نیاز به فرآوری این محصولات جهت عرضه به بازار داخلی و خارجی، تربیت دانشجو در رشته صنایع غذایی در گرایش­های مختلف اجتناب ناپذیر بود تا صنعت صنایع غذایی استان با بکارگیری افراد مجرب و تحصیل کرده، با قدرت و کیفیت برتر بیش از پیش پویاتر گردد.

شورای گسترش آموزش عالی، سرانجام در ششم آذر سال ۱۳۵۲مجوز تأسیس دانشگاه بوعلی سینا در همدان را تصویب نمود، که پس از آن در سال ۱۳۵۳ به صورت رسمی تأسیس و فعالیت آموزشی خود را در سال ۱۳۵۵ با پذیرش حدود ۲۰۰ دانشجو، در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در ۴ مجتمع گسترش کشاورزی، علوم تندرستی، علوم محیط زیست و علوم آموزشی آغاز نمود.

گروه های آموزشی