قابل توجه کاربران محترم ایمیل دانشگاه
قابل توجه کاربران محترم ایمیل دانشگاه

مهلت ارسال نام کاربری جهت بروزرسانی ایمیل دانشگاه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه به اطلاع کاربران محترم ایمیل دانشگاه، اعم از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می رساند، پیرو اطلاعیه های قبلی این مدیریت در خصوص ارسال نام کاربری اعضای هیات علمی و کارکنان لینک خبر و تکمیل اطلاعات درخواستی دانشجویان در سامانه گلستان لینک خبر، تنها تعداد کمی از کاربران اطلاعات درخواستی را ارسال نموده و یا به سامانه گلستان مراجعه کرده اند(حدود 160 کاربر هیات علمی و کارمند از تعداد حدود 500 کاربر ایمیل و حدود 150 کاربر دانشجو از تعداد 3500 کاربر ایمیل).
لذا به اطلاع می رساند مهلت ارسال نام کاربری به سامانه پیامکی به شماره 30001368136800 برای اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه تا تاریخ 95/9/17 تمدید می گردد. هم چنین مهلت تکمیل اطلاعات دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سامانه گلستان تا تاریخ 95/9/17 تمدید می گردد.
لازم به ذکر است بعد از این تاریخ ایمیل تمام کاربرانی که اطلاعات خواسته شده را ارسال ننمایند غیر فعال شده و حذف می گردد و این مدیریت هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص بر عهده ندارد.
درضمن جهت اطلاعات بیشتر و یا دریافت پاسخ هر گونه سوال در این خصوص میتوانید با شماره تلفن مستقیم 38380661 و یا 38381601 (با داخلی 290) تماس حاصل نمایید.
با تشکر
مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.