برگزاری جلسه هماهنگی با کارخانه پگاه
برگزاری جلسه هماهنگی با کارخانه پگاه

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.
با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید. در ابتدا آقای دکتر کرمی ریاست محترم دانشکده با عرض خیرمقدم خدمت شرکت کنندگان در جلسه، به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخته و خواستار برقراری روابط دانشگاه با صنعت و همچنین همکاری بخش صنعت در پروژه های دانشجویی اعم از پایان نامه ها و رساله های دکتری شدند.
در بخش بعدی جناب آقای مهندس حاجی بابایی مدیر محترم تولید کارخانه پگاه همدان نیز به ارتباط دو نهاد دانشگاه و بخش صنعت با نگاهی مثبت نگریسته و اذعان داشتند که برای تولید فراورده های سلامت محور و فراسودمند بایستی علم بروز و همچنین بخش صنعتی مجهز داشته که در این بین به تجهیزات موجود در کارخانه لبنی پگاه اشاره فرموده و بیان داشتند که با برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت می توان از ظرفیت کارخانه جهت انجام پروژه های مورد نظر دانشگاه بهره جست.ایشان اعلام آمادگی پذیرش پایان نامه های دانشجویی جهت اجرا در کارخانه پگاه همدان را ابراز داشته و امیدوار شدند که این پروژه ها منتج به تولید محصول سلامت محور و فراسودمند برای جامعه گردد.
پس از ایشان نیز آقای مهندس شجاعی معاون محترم کارخانه با اشاره به وضعیت بازار و نیاز جامعه ابراز داشتد که در کنار تولید محصولات باید نگاه ویژه ای به رضایت مشتری نیز صورت گیرد، در کنار کمیت کیفیت را هم بایستی مد نظر قرار داد که این دو باید یک ارزش افزوده به همراه داشته باشند.
دکتر امامی فر معاون محترم دانشکده پس از عرض خیر مقدم نسبت به برگزاری اینچنین جلساتی ابراز خوشحالی و خرسندی نمودند و برگزاری کلاس ها و کارگاه ها در بخش صنعت برای دانشجویان را مطرح کرده که با موافقت و تأیید اعضای حاضر مواجه شد.
در این جلسه که بیشتر جهت هماهنگی برای امضای تفاهم نامه همکاری و هماهنگی بیشتر انجام گرفت به بخش طرح و توسعه نیز اشاره شد که مقرر شد برای برگزاری جلسات بیشتر تیمی از طرف دانشگاه و دانشکده در کارخانه حضور یابند.
پس از اتمام جلسه اعضای حاضر از امکانات آزمایشگاهی دانشکده بازدید نمودند.

اردوی تفریحی مریوان برای دانشجویان صنایع غذایی برگزار گردید.

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز