اطلاعیه خوابگاه
اطلاعیه خوابگاه

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند خوابگاه دانشکده صنایع غذایی روز 31 شهریور آماده پذیرش دانشجویان می باشد.
به اطلاع عزیزان دانشجو می رساند ظرفیت واحدهای کارشناسی ۸ نفره و کارشناسی ارشد ۶ نفره می باشد، کلیه ی واحدها مستقل، دارای درب ضد سرقت و عایق جهت جلوگیری از انتقال صدا، آشپزخانه، پذیرایی، بالکن، اتاق خواب، سرویس بهداشتی و حمام مستقل، کابینت MDF نو با ظرفیت بالا، گاز صفحه ای، یخچال، سینک دوقلو و آب چکان استیل، نور کافی خورشید در طول روز در پذیرایی و اتاق خواب، کف سرامیک، فرش در پذیرایی و اتاق خواب، کمد، پکیج و... می باشد، تا حد امکان سعی شده است اقلام فوق نو و از با کیفیت ترین و زیباترین وسایل موجود در بازار تهیه گردد.
ساختمان مذکور دارای حیاط بزرگ، سالن مطالعه، فضای ورزش، انباری های بزرگ و کافی، کفشداری (تردد در داخل ساختمان بدون کفش می باشد)، آسانسور، ماشین لباسشویی، و نمایی زیبا و نور پردازی شده می باشد، فضای حیاط نیز آماده سازی شده و سعی گردیده است با درختچه ها پوشیده شود و برای استفاده ی دانشجویان در طول شبانه روز مورد استفاده باشد، ساختمان مذکور دارای نور کافی بدون ساختمان مزاحم و در محیطی آرام، بدون تردد وسایل نقلیه، امن و دسترسی لازم به امکانات شهری واقع گردیده است. لازم به ذکر است که در آماده سازی این فضا، کلیه ی پرسنل دانشکده، به صورت شبانه روزی و ۲۴ ساعته در حال کار و تلاش هستند، امید است کاستی های قبل مرتفع گردیده و رضایت شما عزیزان تامین گردد

دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...

شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...

پذیرش دانشجویان در خوابگاه

با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...

با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...

دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...

جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...

انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...

با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...

صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.

بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...

پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...

اطلاع رسانی از طرق وبسایت

کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.

با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.

اخذ پذیرش مقاله در کنفرانس بین المللی تبریز

با حضور معاون، مدیر تولید و R&D کارخانه پگاه همدان در دانشکده صنایع غذایی جلسه هماهنگی این دو نهاد برگزار گردید.