پیام تبریک ریاست دانشگاه بوعلی - دانشکده صنایع غذایی بهار
ریاست محترم دانشگاه در پیامی شروع سال تحصیلی جدید را به استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک گفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
پیش از هر سخنی، به دانشجویان عزیزی که با همّت بلند و کار ارزشمند، برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه قدم نهاده اند، خوش آمد می گویم و از حضور مجدد دانشجویان سال های قبل نیز خرسندم و برای همهی عزیزان آرزوی توفیق روزافزون در سال تحصیلی جدید را دارم.
با توجه به اینکه فرا رسیدن مهر ماه و آغاز سال تحصیلی جدید برای عموم ملت ایران به ویژه دانش آموزان و دانشجویان، شورآفرین و نویدبخش فردایی بهتر است خانواده بزرگ دانشگاه بوعلی سینا به نوبه خود اعم از استادان و دانشجویان و کارکنان پرتلاش، با استعانت از خداوند متعال و ارادهای راسخ در انجام شایسته فعالیتهای علمی و پژوهشی، خود را برای ایفای وظایف و مسئولیتهای خطیر در سال تحصیلی جدیدآماده میکنند.باید به این نکته توجه داشت که دانشگاه مکانی است که نه تنها آینده افراد، بلکه آیندهی یک ملّت را رقم می زند زیرا امروزه اقتدار و به تبع آن استقلال، از آن کشوری است که در تولید و به کارگیری علوم پیشتاز باشد.
انتظار دانشگاه بوعلی سینا از دانشجویان خود که به عزت و استقلال کشور عزیزمان متعهد هستند، این است که از فرصت به دست آمده جهت تحصیل در این دانشگاه برای علم آموزی و خودسازی نهایت بهره را ببرید و دانشگاه را به داشتن دانش آموختگانی متخصّص، متدیّن و فرهیخته مفتخر سازند.
برای اعضای محترم هیأت علمی نیز، سال تحصیلی جدید را سرشار از موفقیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی، آرزومندم و امیدوارم در ایفای وظیفهی سترگ و خطیر خود، جهت آموزش علمی و هدایت معنوی دانشجویان دانشگاه، استوار و موفق باشند و پرتوان تر از گذشته به منظور پیشرفت ایران عزیز، همّت خود را به کار گیرند و با شجاعت علمی در همه زمینه ها رتبه علمی دانشگاه را از مرتبه فعلی به مراتب بالاتر ارتقاء بخشند.
از مدیران و کارکنان دانشگاه نیز که همواره دلسوزانه و خستگی ناپذیر به فعالیت مشغول هستند، انتظار دارم با اهتمام و برنامه ریزی، در دانشگاه مطابق با فرهنگ اسلامی ایرانی، محیطی برای اعتلای علمی و معنوی فراهم آورند و در ارتقای خدمات به جامعه دانشگاهی و هموار کردن مسیر پیشرفت جوانان و آینده سازان کشور، چون همیشه کوشا باشند.
توفیق همکاران را از خداوند منان مسألت می نمایم.