تکنولوژِی مواد غذایی - دانشکده صنایع غذایی بهار
تکنولوژِی مواد غذایی
گروه آموزشی: | علوم و صنایع غذایی |
نام آزمایشگاه: | تکنولوژِی مواد غذایی |
نام سرپرست: | دکتر مصطفی کرمی |
مرتبه علمی: | دانشیار |
تلفن: | 34506264-081 |
تلفن داخلی: | 203 |
پست الکترونیک: | |
صفحه خانگی: | مشاهده صفحه خانگی |
کارشناس: | مهندس ابوالحسن ثابت صولت |
لینک: | برای مشاهده آدرس مورد نظر، کلیک کنید. |
توانمندی ها: | مجهز به دستکاه های گازکراماتوگرافی، ویسکومتر، اسپکتروفوتومتر، بافت سنج، هموژنایزر اولتراسونیک(همزن و حمام فراصوت) و ... |



