| | | | | | | | |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611181 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/03/31 (10:00 - 12:00) |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | 1611182 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | نامشخص |
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی | 1611133 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | 1400/04/05 (14:00 - 16:00) |
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی | 1611134 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/03/31 (14:00 - 16:00) |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611185 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1400/04/07 (10:00 - 12:00) |
کنترل کیفیت مواد غذایی | 1611186 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته دو شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
کنسرو سازی | 1611177 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/12 (10:00 - 12:00) |
کنسرو سازی | 1611178 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611144 | 1 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی صنعتی | 1611143 | 2 | کارشناسی ارشد | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/02 (14:00 - 16:00) |
میکروبیولوژی عمومی | 1611160 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی عمومی | 1611159 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/05 (10:00 - 12:00) |
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | 1611164 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (16:00 - 18:00) | نامشخص |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | 1611165 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هفته های زوج یک شنبه (10:00 - 12:00) | 1400/04/05 (08:00 - 10:00) |
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | 1611193 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/11/01 (08:00 - 10:00) |
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 1611183 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | آریو امامی فر | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/10/20 (08:00 - 10:00) |
اصول نگهداری مواد غذایی | 1611030 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هفته های زوج سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1399/10/24 (08:30 - 10:30) |
بیولوژی سلولی | 1611013 | 3 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | نفیسه دعوتی | هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هفته های فرد چهار شنبه (10:00 - 12:00) | 1399/11/01 (10:30 - 12:30) |
تجزیه مواد غذایی | 1611167 | 1 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | مصطفی کرمی | هفته های فرد سه شنبه (14:00 - 16:00) | 1399/10/22 (10:00 - 12:00) |
تکنولوژی روغن های خوراکی | 1611171 | 2 | کارشناسی | گروه آموزشی صنایع غذایی | 01 | اشرف گوهری اردبیلی | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | 1399/10/24 (08:00 - 10:00) |