دروس ارائه شده

دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد .
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی ،فیلتر مناسب را انتخاب فرمائید.

فهرست دروس ارائه شده

مجموع نتایج: 38
دانشکده‌ها:
نیم‌سال:
مقطع:
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/19
نام درس استاد دانشکده/پژوهشکده واحد زمان ارائه درس نوع مقطع نیم‌سال
اصول نگهداری مواد غذایی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
زبان انگلیسی تخصصی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
روش های نوین آزمایشگاهی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
روش های نوین آزمایشگاهی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
تجزیه مواد غذایی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هفته هاي فرد چهارشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
شیمی مواد غذایی 1 اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هفته هاي فرد چهارشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
صنایع آشامیدنیها اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هفته هاي فرد دوشنبه (14:00 - 16:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی روغن های خوراکی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی روغن های خوراکی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی روغن های خوراکی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
بیولوژی سلولی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هفته هاي فرد يك شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
سردخانه وانبار آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
غذاهای فرا سودمند آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
خواص فیزیکی مواد غذایی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
خواص فیزیکی مواد غذایی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
کاربرد کامپیوتر آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404
اصول مهندسی صنایع غذائی 2 فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هفته هاي زوج سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404