دروس ارائه شده - دانشکده صنایع غذایی بهار
گروه آموزشی صنایع غذایی
دروس ارائه شده
دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد .
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی ،فیلتر مناسب را انتخاب فرمائید.
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 38
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1403/10/19
نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
---|---|---|---|---|---|---|---|
اصول نگهداری مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
زبان انگلیسی تخصصی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
روش های نوین آزمایشگاهی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
روش های نوین آزمایشگاهی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تجزیه مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي فرد چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
شیمی مواد غذایی 1 | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
صنایع آشامیدنیها | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد دوشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی روغن های خوراکی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی روغن های خوراکی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی روغن های خوراکی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
بیولوژی سلولی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد يك شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(2) | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
استاندارد سازی و کنترل تقلبات در صنایع غذایی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
سردخانه وانبار | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
غذاهای فرا سودمند | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
خواص فیزیکی مواد غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
خواص فیزیکی مواد غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کاربرد کامپیوتر | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول مهندسی صنایع غذائی 2 | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي زوج سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 |