اساتید دانشکده

آریو امامی فر

change-logo

آریو امامی فر   (EN Page)

دانشیار 
شماره تماس: 33333333
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
کاربرد فراصوت و ازن زنی در افزایش ماندگاری و اصلاح خصوصیات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی پنیر فتای فراپالایش کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/20
تاثیر فیلم کیتوزان حاوی عصاره پوست ریشه چغندر و نانوذرات نقره بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال دکتری دانلود 1401/11/08
اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو کارشناسی ارشد 1400/12/21
ویژگی های فیزیکی و ضد میکروبی نانو لیپوزوم های حاوی اکسید روی تهیه شده با روش حرارتی و آب پوشانی لایه نازک کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
تاثیر آرد سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/10/27
امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در تولید کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
اثر نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی مایونز در طی مدت ماندگاری آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
استفاده از تیمار های حرارتی و غیر حرارتی در تولید شیر غنی شده با گرده زنبور عسل کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/21
رضا حسینی نجف آبادی تاثیر غلظت‏های مختلف اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی شربت پرتقال و شربت آلبالو کارشناسی ارشد 1400/12/21
فاطمه قنبرسلیمان ابادی تاثیر فیلم کیتوزان حاوی عصاره پوست ریشه چغندر و نانوذرات نقره بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال دکتری دانلود 1401/11/08
منصوره لطیفیان استفاده از تیمار های حرارتی و غیر حرارتی در تولید شیر غنی شده با گرده زنبور عسل کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/21
فرزانه ایزدی ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم پلی‏لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن دنایی کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
رضوان اسماعیلی استخراج و کریستالیزاسیون لاکتوز از پرمیت حاصل از فراپالایش شیر با کمک فراصوت کارشناسی ارشد دانلود 1399/09/26
سودابه باویسی اثر پوشش خوراکی آلژینات حاوی نانواکسید روی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی توت فرنگی طی دوره انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1395/10/15
سید مهدی حسینی القای ریشه های مویین و تولید رسوراترول در چند ژنوتیپ انگور با استفاده از آگروباکتریوم رایزوژنز کارشناسی ارشد دانلود 1392/12/13
فائزه حکیمیان ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز حاوی نانو ذرات اکسید روی کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/13
سالار دارابی بررسی برخی ترکیبات بیوشیمیایی در قسمتهای مختلف میوه انگور رقم رشه در شیب و ارتفاع های مختلف کارشناسی ارشد دانلود 1392/12/20
زهرا زنگنه تاثیر آرد سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
محمد منصور سمیع تأثیر پودر کدوحلوایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/10/27
پروین سوری ویژگی های فیزیکی و ضد میکروبی نانو لیپوزوم های حاوی اکسید روی تهیه شده با روش حرارتی و آب پوشانی لایه نازک کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/30
مهدیه عهدی کاربرد فراصوت و ازن زنی در افزایشماندگاریو اصلاح خصوصیات میکروبی،شیمیایی و فیزیکی پنیرفتای فراپالایش کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/20
زینب قادری اثر پوشش خوراکی حاوی محلول پودر ثعلب و عصاره هسته انگور بر عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی کارشناسی ارشد دانلود 1396/11/25
پانیذ یگانه امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و صمغ دانه اسفرزه در تولید کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/08
اسما مرادی اثر نانوامولسیون اسانس زیره سبز بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی مایونز در طی مدت ماندگاری آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/29
فروزان مرادی سروش اثر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و عصاره سرخارگل بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی کارشناسی ارشد دانلود 1396/12/14
زهرا مشهدی اثر گرده زنبور عسل بر پایداری اکسیداتیو و کیفیت میکروبی سالامی در طی مدت انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1402/07/17
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 62 نتیجه
از 4
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک 1611116 2 01 1403/04/02 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
اقتصاد و مدیریت صنعتی 1611020 3 01 1403/03/29 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
تکنولوژی پس از برداشت 1611121 2 01 1403/03/29 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
عملیات واحد پیشرفته 1611198 3 01 1403/03/30 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی 1611181 2 01 1403/03/29 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی 1611134 2 01 1403/03/30 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی 1611184 1 02 نامشخص ترم اول 1402
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی 1611183 2 01 1402/10/30 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی 1611184 1 01 نامشخص ترم اول 1402
اصول مهندسی صنایع غذائی 2 1611035 3 01 1402/10/30 (08:30 - 10:30) ترم اول 1402
خواص فیزیکی مواد غذایی 1611140 1 02 نامشخص ترم اول 1402
خواص فیزیکی مواد غذایی 1611139 2 01 1402/10/30 (14:00 - 16:00) ترم اول 1402
خواص فیزیکی مواد غذایی 1611140 1 01 نامشخص ترم اول 1402
سردخانه وانبار 1611052 2 01 1402/11/02 (08:30 - 10:30) ترم اول 1402
غذاهای فرا سودمند 1611082 2 01 1402/11/02 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک 1611116 2 01 1402/04/05 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
اقتصاد و مدیریت صنعتی 1611020 3 01 1402/04/03 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1401
تکنولوژی پس از برداشت 1611121 2 01 1402/04/03 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
عملیات واحد پیشرفته 1611198 3 01 1402/04/03 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1401
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی 1611181 2 01 1402/04/03 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1401
نمایش 1 - 20 از 62 نتیجه
از 4