دروس ارائه شده - دانشکده صنایع غذایی بهار
آموزش
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 41
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1404/1/19
نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
---|---|---|---|---|---|---|---|
شیمی تجزیه | صادق خزل پور | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول مهندسی صنایع غذائی 1 | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
طرح آزمایشات در صنایع غذایی | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
طرح آزمایشات در صنایع غذایی | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
طرح آزمایشات در صنایع غذایی | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
فرایندهای غیرحرارتی مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تغذیه | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنسرو سازی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
شیمی مواد غذایی 2 | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی صنعتی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي زوج دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی صنعتی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی عمومی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی عمومی | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | نفیسه دعوتی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک | آریو امامی فر | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |