دروس ارائه شده - دانشکده صنایع غذایی بهار
آموزش
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 38
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1403/11/20
| نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| صنایع غذایی پیشرفته | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
| تجزیه مواد غذایی | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
| تجزیه مواد غذایی | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
| بیوشیمی عمومی | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي فرد سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
| روش تحقیق | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
| تکنولوژی قند | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
| تکنولوژی قند | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 | ||
| تکنولوژی قند | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 |