About the Department
About the Department
Agricultural engineering- Sciences and Food Industry with sub-discipline of food conversion-BSc
A large portion of agricultural produce has turned consumable in a way that they can be used in the highest quality regardless of the season and climate. If not so, a large amount of the production will deteriorate and sometimes deemed nocuous to human health. To address the issue, a number of people must be trained and educated to properly preserve the produce for the continuum of public consumption by making use of their professional and academic abilities.
Duration of the program
The BSc program for sciences and food industry may continue up to 4 years and a maximum of 6 years in accordance with educational regulations. Every academic year will include two semesters with duration of 16 full weeks. The educational system for the program is modular and 66 Hrs. of classic class hours have been intended for every module.
There are 140 modular lessons to be learned in this program in accordance with the academic chart provided by the department:
Common courses 20 credits.
Basic Science courses 35 credits.
Main courses 17 credits
Specialized courses 59 credits.
9 optional credits.
Aims and Occupational Possibilities:
The graduates of this program can seek occupational possibilities in the following matters:
As managers of storage units, refinements and production of food.
As chief executives, laboratory executives, production manager of relevant industries and quality check.
Necessity and Importance:
Attention to storage and production to agricultural produce as consumable commodities with acceptable quality is of vital importance because if the procedure is not paid appropriate attention to, a large proportion of produce is speculated to be wasted or may not have the required quality upon production. Therefore, it comes with great importance to train and educate experts and professionals to take the matter under their managerial and academic observation through conducting various researches, programming and providing proper education.
✅اردوی بزرگ فرهنگی و جشن معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه بوعلی سینا (یک روزه) 🧕ویژه دانشجویان دختر: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۳ و ۴ آبان ماه 👨⚕️ویژه دانشجویان پسر:...
بازدید دانشجویان از کارخانه روژین کرمانشاه
اردوی تفریحی مریوان برای دانشجویان صنایع غذایی برگزار گردید.
دانشجویان دانشکده صنایع غذایی بهار از کارخانجات روغن نگین و همچنین لبنیات احسان و سپیده نهاوند بازدید نمودند.
احمد باسم محمد الکعبی به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی ارشد بین الملل دانشکده صنایع غذایی از پایان نامه خود دفاع کرد.
جشن یلدای دانشجویی 1401
دانشکده صنایع غذایی بهار طبق سنوات گذشته برای دانشجویان خود در تاریخ چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 اردوی غار علیصدر برگزار نمود. در این اردو دانشجویان ورودی های مختلف در مقاطع کارشناسی و ارشد شرکت...
شب یلدا که زمین آماده تاج گذاری زمستان می شود، شبی است که از مدت ها پیش هیاهویی در کوچه و بازار به راه می اندازد و مردم برای تدارک این جشن باستانی آماده می شوند. به پاس جشن یلدا، بساط شادی در خانه...
با تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی و بازگشایی حضوری دانشگاه ها خدمت شما دانشجویان گرامی، به اطلاع می رساند کلاس های حضوری دانشجویان رشته صنایع غذایی از روز شنبه 23 مهرماه در هر دو مقطع کارشناسی و...
با توجه به پیگیری های به عمل آمده توسط دانشکده و همکاری همه جانبه آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در طی 2 سال اخیر، آزمایشگاه فناوری مواد غذایی دانشکده...
دانشکده صنایع غذایی پیرو جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی نسبت به تجهیز و بروزرسانی آزمایشگاه های خود ، با حمایت مسئولین محترم دانشگاه، اقدامات زیر را انجام داده است. خرید دستگاه های مهمی چون ...
جلسه مشترک دانشکده صنایع غذایی با شرکت صنایع غذایی سحر همدان و شرکت دانش بنیان اشراف هگمتانه روز یکشنبه مورخ 4 اسفندماه 1399 ساعت 10 صبح جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی با شرکت...
انا لله و انا الیه راجعون هر از گاه در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید برادر بزرگوار،...
با حکم آقای دکتر محمدی فر، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا، آقای دکتر مصطفی کرمی برای دوسال دیگر در پست ریاست دانشکده صنایع غذایی ابقا شدند. در بخشی از حکم ایشان آمده: جناب آقای دکتر مصطفی کرمی...
صلی الله علیک یا مولاتنا یا فاطمة الزهراء شهادت بانوی عصمت و شرافت بر عاشقان حضرتش تسلیت باد.
بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و...
پنجم جمادی الاولی روز ولادت باسعادت بانوی قهرمان کربلا،پرچم دار نهضت پس از شهادت حسین علیه السلام، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است. این روز را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام...
اطلاع رسانی از طرق وبسایت
کارشناس روس آقای هملت هاکوپیان از دانشکده صنایع غذایی و امکانات آن بازدید نمودند.
با پایان یافتن شمارش آرا اعضای انجمن علمی دانشجویان صنایع غذایی معرفی شدند.